Xiaomi Mi air purifier 3C, použitý, záruka 12 mesiacov

Cena s DPH
95,99 €
Cena bez DPH: 79,99 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 475782
Xiaomi
pouzity
JEDNÁ SA O POUŽITÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, pripravený na okamžité používanie. Ide o bezchybný výrobok, ktorý môže obsahovať stopy po používaní a balenie môže obsahovať len základné príslušenstvo. Pre bezpečné zabalenie výrobku môže byť použité alternatívne balenie. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme 12 mesačnú záruku.

Xiaomi Mi air purifier 3C, použitý, záruka 12 mesiacov [BHR4518GL]

Pokojne dýchajte s efektívnym čistením True HEPA

Vysoko efektívne trojvrstvové filtračné jadro so zabudovaným filtrom True HEPA môže dosiahnuť PM až 320 m3/h a spolu s cirkulačným systémom vzduchového potrubia 360°C čistí vysokou rýchlosťou po dlhú dobu. Pomocou Mi Air Purifier 3C budete mať trvalo vyčistený vzduch.

Prečo kúpiť Mi Air Purifier 3C?

  • Vzduch, ktorý dýchate, je plný skrytých nebezpečenstiev
    Zdravie Vašej rodiny je ovplyvnené PM 2,5, baktériami, vírusmi a sústredenými vo vzduchu, škodlivými plynmi, ako je formaldehyd, a látkami ukrytými v prikrývkach a pohovkách vrátane vlasov a prachu.
  • Cirkulácia pre vysokorýchlostné čistenie
    Vďaka 320 m3/h PM CADR je trojrozmerný cirkulačný systém 360° schopný úplne vyčistiť vzduch v miestnosti s rozlohou 106 m2 raz za hodinu a okamžite tak poskytnúť čerstvý dobre dýchateľný vzduch.
  • Pravý HEPA filter
    Kombinácia troch vrstiev - primárny filter, filter True HEPA a vysoko kvalitné aktívne uhlie - účinne odstraňuje PM2,5, baktérie, vírusy, peľ, formaldehyd, pachy atď. Pokojne dýchajte s nepretržitým prísunom čisteného vzduchu.
  • Častice aerosólu
    Mi Air Purifier 3C využíva True HEPA filter s presnosťou filtrácie v nanometroch na efektívne odstránenie jemných častíc, ako sú vzduchom prenášané baktérie a vírusy.
  • Bezpečný, čistý vzduch
    Pravý HEPA filter účinne odstraňuje vírusy a baktérie zo vzduchu, zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéri a udržuje vzduch bezpečný a čistý pre Vašu rodinu.
  • Digitálny LED displej
    Vylepšený digitálny LED displej zobrazuje presné informácie v reálnom čase pre hodnoty PM2,5, stav Wi-Fi a prevádzkový režim. Trojfarebný svetelný kruh je možné použiť ako vysokorýchlostnú referenciu pre kvalitu vnútorného vzduchu, ktorá poskytuje jasný obraz o kvalite vzduchu, ktorý dýchate.
  • Nastaviteľný jas displeja
    Môžete manuálne zvoliť jeden z troch režimov jasu displeja - ultra jasný, slabý a trvale zapnutý - ktorý najlepšie vyhovuje Vášmu prostrediu, pre jasné denné sledovanie a nerušený nočný displej.
  • Automatické nastavenie rýchlosti
    Vysoko presné laserové snímače poskytujú okamžité a presné údaje o kvalite vnútorného vzduchu. "Automatický režim" použite na automatické nastavenie rýchlosti čistenia na základe aktuálnej kvality vzduchu pre efektívne a energeticky úsporné čistenie vzduchu.
  • Minimalistický, biely dizajn
    Tento ultra tichý čistič nebude rušiť, má hlučnosť iba 31 dB. So základnou plochou iba 576 cm2 šetrí Mi Air Purifier 3C miesto, a je možné ju umiestniť kamkoľvek.

Technická špecifikácia

Základné vlastnosti
Prepojenie s aplikáciou:áno
Odporúčaná veľkosť miestnosti:106 m2
Filtre:HEPA
Funkcie:Časovač
Displej
Nočný režim
Automatický režim
Detský zámok
Výkon
Príkon:29 W
Vzduchový výkon:320 m3/hod
Hlučnosť
Maximálna hlučnosť:61 dB(A)
Minimálna hlučnosť:55 dB(A)

Obsah predajného balenia:

  • Čistička vzduchu
  • Napájací kábel
  • Používateľská príručka


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách