Tactical Powerbank C4 Explosive 9600mAh, žltá

28,99 €
14,50 €
Cena bez DPH: 12,08 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 461164
Tactical

Tactical Powerbank C4 Explosive 9600mAh, žltá [57983113355]

Externý zdroj energie pre Tvoje expedície a cestovanie. Dobi svoj telefón, tablet, slúchadlá, hodinky, batériové svietidlo alebo iné zariadenia, keď si práve mimo zásuvky. Tactical C4 Explosive disponuje USB-C a USB-A výstupmi a podporou najmodernejších štandardov rýchlonabíjania.

O produkte:

  • Lítium ion cell
    V porovnaní s tradičnými batériami, Tactical C4 Explosive má v sebe novú generáciu lítium-iónových článkov s označením 21700, ktoré sa nabíjajú rýchlejšie, vydržia dlhšie, majú vyššiu energetickú hustotu a sú ľahšie. Nemusíš ich úplne vybiť, aby si šetril ich životnosť. Batéria počíta cykly a sčíta percentá. Takže powerbanku môžeš dobiť kedykoľvek. Mysli takticky!
  • 9x ochrana
    Prebitie, nadmerné vybitie, prepätie, prúdová ochrana, napájanie, prehriatie, elektromagnetické pole, spätný chod, skrat. To všetko má powerbanka pod kontrolou. Presná štruktúra obvodu zaisťuje záruku kvality!
  • C nabíja, ostatné zdieľa
    Powerbanka od Tactical disponuje dvoma portami. USB-A port slúži len na distribúciu energie smerom von. USB-C port vie aj opačnú cestu. USB-C portom powerbanku nabiješ a energiu potom presunieš do iného zariadenia. Zrazu teda môžeš nabíjať až dve zariadenia.
  • Transparentná tvrdá škrupina
    Sklo to nie je, ale priehľadné to je. Telo powerbanky je tvorené veľmi odolnou priehľadnou škrupinou, navrhnutou tak, aby odolala každodennému noseniu a otrasom a zachovala si svoj kyberpunkový štýl.
  • Displej čo nenechá v štichu
    Powerbanka Tactical C4 Explosive má v sebe zabudovaný displej, ktorý vás nenechá v štichu. Po stlačení horného tlačidla displej automaticky ukáže, koľko ešte zostáva šťavy. Powerbanka automaticky rozozná, kedy má spustiť rýchle nabíjanie a rozsvieti ikonku power delivery. Vy potom viete, že dobíjate rýchlo.
  • Ešte o niečo rýchlejšie
    80% rýchlo, 20% bezpečne! Powerbanka je schopná Tvoj iPhone dobiť na 80% za pol hoďky. Rýchlosť s podporou najpoužívanejších protokolov na trhu dokáže až 22.5W! Powerbanka podporuje Apple 20W PD, QC3.0, Samsung Fast Charge, SuperCharge, Huawei SuperCharge a ďalšie.

Technická špecifikácia

Kapacita: 9600mAh
Typ Batérie: Li-on
Type-C Input: 5V-2.6A / 9V-2A / 12V-1.5A
Type-C Output: 5V-3A / 9V-2.22A / 12V-1.67A (20WMax)
Type-A Output: 4.5V-5A / 5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A (22.5WMax)
Váha: 200g
Doba plného nabitia: cca 3hodiny
Protokoly: PD, QC, AFC, SCP, FCP, Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Honor a ostatné
Prevádzková teplota: od -10 do 45 stupňov Celzia
Informačný displej: Áno

Obsah predajného balenia:

  • Powerbanka Tactical C4 Explosive
  • 1x USB-C na USB-C nabíjací kábel
  • 1x Manuál


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách