ROCCAT Sense Pro SQ Mousepad, použitý, záruka 12 mesiacov

19,99 €
16,99 €
Cena bez DPH: 14,16 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 476498
Roccat
pouzity
JEDNÁ SA O POUŽITÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, pripravený na okamžité používanie. Ide o bezchybný výrobok, ktorý môže obsahovať stopy po používaní a balenie môže obsahovať len základné príslušenstvo. Pre bezpečné zabalenie výrobku môže byť použité alternatívne balenie. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme 12 mesačnú záruku.

ROCCAT Sense Pro SQ Mousepad, použitý, záruka 12 mesiacov [ROC-13-175]

Spoznajte Sense Pro

Herná podložka pod myš ROCCAT Sense Pro má veľmi rýchly povrch vyrobený z prvotriednej armádnej polyesterovej tkaniny, ktorá umožňuje ostré a svižné pohyby myší. Gumová základňa udrží podložku na svojom mieste, zatiaľ čo prvotriedne materiály zaisťujú odolnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Tkanina vojenskej kvality
    Pevne tkaný materiál poskytuje robustnú trvanlivosť a výnimočne rýchly povrch. Ideálne pre hráčov s dôrazom na rýchlosť a presnosť.
  • Nikdy sa nešmykne
    Nekĺzavá spodná strana podložky zaisťuje dokonalú priľnavosť. Nebojte sa, že by vás podložka sklamala a pohla sa aj pri tých najintenzívnejších herných zápasoch.
  • Nízkoprofilové švy
    Odolné prešitie okolo okrajov zastaví štiepenie a udrží podložku pod myš v perfektnom stave bez toho, aby švy zasahovali do hracieho povrchu vďaka svojmu plochému profilu.





Technická špecifikácia
Povrchový materiál: Polyesterová tkanina vojenskej kvality
Spodná strana: Prírodný kaučuk
Rozmery: 450 x 450 x 2 mm

Produktové video

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách