Microsoft Xbox Bezdrôtový ovládač, zlatý tieň (Špeciálna Edícia), použitý, záruka 12 mesiacov

Cena s DPH
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 473802
Microsoft
pouzity
JEDNÁ SA O POUŽITÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, pripravený na okamžité používanie. Ide o bezchybný výrobok, ktorý môže obsahovať stopy po používaní a balenie môže obsahovať len základné príslušenstvo. Pre bezpečné zabalenie výrobku môže byť použité alternatívne balenie. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme 12 mesačnú záruku.

Microsoft Xbox Bezdrôtový ovládač, zlatý tieň (Špeciálna Edícia), použitý, záruka 12 mesiacov [QAU-00122]

Zažiarte s novým bezdrôtovým ovládačom Xbox - Gold Shadow Special Edition s neprehliadnuteľným zlato-čiernym metalickým povrchom!

Ovládač bude vaším elegantným kúskom v hre na konzole, počítači alebo na mobilnom zariadení, v žiarivom zlatom prevedení sa stane klenotom každej kolekcie.
Ovládač prichádza so všetkými kľúčovými funkciami, ktoré hráči súčasnej generácie očakávajú. Kovovo zlatý hybridný D-Pad poskytuje hladký dotyk, pogumované postranné rukoväte s čiernym diamantovým vzorom a textúrovaná rukoväť na spúšťoch, nárazníkoch a zadnom puzdre poskytujú zase dodatočnú podporu potrebnú na udržanie kontroly v náročných herných momentoch.



Vylepšený dizajn: Zažite vyššie pohodlie počas hrania. Pogumované postranné rukoväte s čiernym diamantovým vzorom zaujmú nielen svojím dizajnom, ale poskytnú komfort, ktorý pri hre potrebujete. Samozrejmosťou je textúrovaný povrch spúští, palcových ovládačov a spodného krytu a kovovo zlatý hybridný D-pad.

Kompatibilita: Ovládač je kompatibilný s konzolami Xbox One a Xbox Series, Windows PC, iOS a Android (niektoré funkcionality však nie sú podporované). Ovládač má tiež 3.5 mm jack na pripojenie stereo slúchadiel.

Share Button: S pomocou zdieľacieho tlačidla okamžite zachytíte a zazdieľate snímky obrazovky či nahrávky.

Prepínajte zariadenie: Ľahko spárujte a prepínajte medzi zariadeniami vrátane Xbox Series X, Xbox Series S, Windows PC, Android a iOS. Zapojte ľubovoľnú kompatibilnú náhlavnú súpravu pomocou 3,5 mm stereo konektoru.



Technická špecifikácia
Konektivita: Bluetooth
Kompatibilita: Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10/11, Android a iOS
Výdrž batérie: 40 hodín


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách