Microsoft Surface Laptop 4 13.5" 8/128GB R5, platinum, vystavený, záruka 21 mesiacov

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Využi 0% úrok pri nákupe na splátky
1 454,99 €
1 035,99 €
Cena bez DPH: 863,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
AKCIA: Využi teraz 0% úrok na splátky.
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
QUATRO splátky bez navýšenia na 10 mesiacov - AKCIA
Kód produktu: 475292
Microsoft
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

Microsoft Surface Laptop 4 13.5" 8/128GB R5, platinum, vystavený, záruka 21 mesiacov [5M8-00009]

  • Plne funkčný tovar, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (IČ: 12 mesiacov).

    Oficiálna distribúcia

    • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
    • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
    • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise aj u predajcu

    Predstavujeme nový Surface Laptop 4. Výkon, ktorý prináša novú úroveň práce aj hrania.

    Doprajte si štýl, výkon a rýchlosť. Oboznámte sa so Surface Laptop 4, ktorý si zachováva ikonický dizajn, detaily a materiály. Dominantou tohoto ultimátneho pracovného nástroja je PixelSense dotykový displej, výkonný procesor, dlhá výdrž na batériu a široká škála voliteľného príslušenstva, pomocou ktorého sa stane Vaša práca zábavou.


    Bezplatný upgrade na Windows 11
    • Štíhly, elegantný a tichý
      Surface Laptop už roky stojí mimo davu s remeselným spracovaním, aké sa nepodobá žiadnemu inému. Na detailoch záleží - a toto presvedčenie je odmenené. Surface Laptop neustále drží najvyššie hodnotenie spokojnosti zákazníkov vo svojej triede, ponúka všetko čo sa zákazníkom páči najviac - jedinečnú kombináciu schopností produktu a jemných detailov.
    • Objavte, čo všetko zvládnete so Surface Laptop 4
      Štandarné ovládanie myšou je históriou, vďaka pohlcujúcej schopnosti dotyku, displej PixelSense v pomere strán 3:2 a spoľahlivá kompatibilita aplikácií Vás naučí pracovať intuitívne. Aj my veríme, že výkon zariadenia presahuje to, čo sa dá merať v špecifikáciách. Počujeme od zákazníkov, že výkon zariadenia Surface Laptop 4 vyniká nielen tým, čo dokáže, ale aj tým, ako hovorí zmyslami a inšpiruje ľudí pri ich každodennej práci.Surface Laptop 4 je výkonná novinka pričom si ale zachovala prvky, ktoré sa zákazníkom na tomto produkte páčia najviac. S potešením vám predstavujeme Surface Laptop 4.
    • Pohodlie, jednoduché používanie a všetky pripojenia
      Surface Laptop 4 ponúka zabudovanú prednú kameru s rozlíšením HD s neuveriteľnou schopnosťou adaptovať sa na slabé osvetlenie a štúdiové mikrofónové pole, vďaka ktorým budete pri komunikácii s blízkymi alebo pri účasti na rozhodujúcom virtuálnom pracovnom stretnutí hlasní a čistí. Surface Laptop 4 ponúka širokú škálu portovej výbavy, vďaka ktorej pripojíte príslušenstvo pomocou USB-C, USB-A, Surface Connect alebo konektora pre slúchadlá.
    • Pripravené pre najlepšie pracovné výsledky
      Surface Laptop 4 sa dokáže prispôsobiť vášmu preferovanému pracovnému postupu, či už prostredníctvom živého dotykového displeja, veľkého trackpadu s podporou gest alebo špičkového zážitku z písania na prvotriednej klávesnici, najlepšej vo svojej triede. Vďaka neskutočnému 201ppi, vysoko kontrastnému dotykovému displeju a reproduktormi Dolby Atmos Omnisonic získate filmový zážitok, ktorý vás ponorí do vašich obľúbených filmov a relácií z pohodlia kdekoľvek.
    • Výkon, ktorý prináša novú úroveň práce aj hrania.
      Surface Laptop 4 ponúka výber medzi procesormi Intel Core 11. generácie alebo mobilnými procesormi AMD Ryzen s grafikou Radeon Microsoft Surface Edition. V obidvoch prípadoch nájdete hladký zážitok, ktorý uspokojí moderné požiadavky na multitasking, prácu či aj hranie hier. V rámci oboch možností je využitý výpočtový potenciál na maximum, ktorý zvyšuje výkon a zároveň ponúkajú lepšiu výdrž na batériu. Navonok vidíte štýl a sofistikovanosť. Ľahko zdvihnite obrazovku a tento produkt vás vtiahne do svojho plynulého pohybu.
    • To najlepšie od spoločnosti Microsoft na jednom mieste
      S hlbokými koreňmi v príslušenstve pre PC, môže rodina Surface ponúknuť širokú škálu klávesníc, myší a iného príslušenstva, ktoré sa cítia šité na mieru individuálnym potrebám - najmä keď pracujete, učíte sa a hráte sa z domu. V posledných rokoch sa do rodiny Surface pridali zvukové doplnky ako Surface Headphones 2 a Surface Earbuds, ktoré disponujú neuveriteľnou akustickou kvalitou, pohodlím a funkčnosťou zabalenou do ikonického éteru dizajnu Surface. Dnes, keď sa ľudia prispôsobujú spektru jedinečných pracovných prostredí, reaguje Surface novým sortimentom audio a video príslušenstva certifikovaného pre Microsoft Teams a skvelým vo všetkých vašich obľúbených videokonferenčných aplikáciách.
    Displej
    Uhlopriečka displeja:13,5”
    Pomer strán:3:2
    Rozlíšenie displeja:2256 x 1504 (201ppi)
    Procesor
    Typ procesora:AMD Ryzen 5
    Počet jadier procesora:6
    Modelové označenie procesora:Mobilný procesor AMD Ryzen 5 4680U
    Grafická karta
    Čip grafickej karty:AMD Ryzen Microsoft Surface
    Operačná pamäť
    Veľkosť operačnej pamäte:8GB
    Typ pamäte:LPDDR4x
    Pevný disk
    Typ úložiska:SSD
    Kapacita úložiska:256 GB
    Výbava
    Operačný systém:Windows 10 Home
    Dotykový displej:áno
    Dotykové pero:voliteľné
    Senzor okolitého svetla:áno
    Webkamera:áno
    720p HD f2.0
    Windows Hello
    Zvuk:Duálne štúdiové mikrofóny
    Omnisonické reproduktory s Dolby Atmos
    Konvertibilita:nie
    Napájanie
    Výdrž batérie:19 hodín (pre bežné použitie v zariadení)
    Napájanie:65W
    Kapacita batérie:47WH
    Rozhranie
    Bluetooth:Bluetooth v5.0
    WiFi:WiFi 802.11ax
    Verzia WiFi:WiFi 6
    USB-A:1
    USB-C:1
    Jack konektor:1 (3,5mm)
    Surface Connect:1
    Optická mechanika:nie
    Rozmery & hmotnosť
    Rozmery:308 x 223 x 14,5 mm
    Hmotnosť:1 265 g

    Obsah predajného balenia:

    • Surface Laptop 4
    • Zdroj
    • Sprievodca rýchlym spustením
    • Bezpečnostné a záručné dokumenty


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách