Marantz PM6007 integrovaný zosilňovač, strieborno-zlatý

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Využi 0% úrok pri nákupe na splátky
649 €
409 €
Cena bez DPH: 340,83 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
AKCIA: Využi teraz 0% úrok na splátky.
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
QUATRO splátky bez navýšenia na 10 mesiacov - AKCIA
Kód produktu: 448271
Marantz

Marantz PM6007 integrovaný zosilňovač, strieborno-zlatý [PM6007/N1SG]



Integrovaný zosilňovač s digitálnou konektivitou

PM6007 poskytuje najkompaktnejší zvuk značky Marantz a je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sú pripravení podniknúť ďalší krok v dvojkanálovom Hi-Fi systéme. Integrovaný zosilňovač PM6007, ktorý je napájaný silovým transformátorom v tvare toroidu a prispôsobenými blokovými kondenzátormi, dodáva 45 wattov (8 Ohm, 20 Hz - 20 kHz) výkonu na kanál. Môžete ľahko pripojiť analógové aj digitálne zdroje, alebo pripojiť svoj gramofón k vstavanému gramofónnemu predzosilňovaču. Počúvajte svoj obľúbený zvukový obsah v Hi-Res pomocou D/A prevodníka 192 kHz / 24-bit a zažite vylepšené basy s možnosťou výstupu subwoofera.

O produkte

  • Zosilňovač s prúdovou spätnou väzbou
    Technológia zosilnenia s prúdovou spätnou väzbou poskytuje širokopásmovú šírku pásma a vysokorýchlostnú reprodukciu zvuku. V kombinácii so silnoprúdovým napájaním má sekcia zosilňovača PM6007 veľkú rezervu energie, aby ľahko ovládala aj tie najnáročnejšie reproduktory. Pokročilá tepelná kompenzácia zabraňuje skresleniu pamäte pre čisté zosilnenie za každých okolností.

  • Referenčná kvalita D/A konverzie pre digitálny vstup
    PM6007 používa novú Hi-Res D/A konverziu. Je vybavený D/A prevodníkom referenčnej triedy AK4490, ktorý poskytuje rozlíšenie 192 kHz / 24-bit pre optimálnu vernosť s vašimi zvukovými súbormi Hi-Res typu.

  • Vysokoprúdový napájací zdroj
    Zdroj napájania podporuje vysokoprúdové vysokorýchlostné Shottkyho diódy a vysokoprúdové úložné kondenzátory napájané toroidným transformátorom, ktoré spolu poskytujú široký dynamický rozsah a nízkoimpedančnú schopnosť pohonu.

  • Toroidný transformátor
    Toroidný transformátor má niekoľko výhod oproti bežnému transformátoru s EI jadrom. Vysoko efektívny dizajn poskytuje väčší výkon v porovnaní s transformátorom s EI jadrom rovnakej veľkosti. Tvar toroidálneho transformátora navyše poskytuje nízke elektromagnetické žiarenie a mechanické vibrácie pre lepšiu kvalitu zvuku.

  • Technológia Marantz HDAM-SA3
    Spoločnosť Marantz vyvinula vlastné dosky s diskrétnymi obvodmi, ktoré majú nahradiť štandardné integrované obvody. Tieto HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) moduly pozostávajú z diskrétnych komponentov na povrchovú montáž s krátkymi signálnymi dráhami zrkadlového obrazu. Tieto zariadenia robia presne to isté ako operačné zosilňovače, ale ich výkony výrazne prekonávajú, pokiaľ ide o rýchlosť tlmenia a zníženú úroveň šumu, čo vedie k dynamickejšiemu, presnejšiemu a podrobnejšiemu zvuku. V PM6007 sa obvod HDAM-SA3 na svojom predchádzajúcom module zlepšuje a stabilita voľnobežného prúdu je menej ovplyvnená teplotami výkonového tranzistora, aby sa udržal zvukový výkon aj pri vysokej úrovni výstupu.

  • Rozšírená konektivita pre digitálne vstupy (2 optické, 1 koaxiálny) s podporou Hi-Res Audio
    Teraz je k dispozícii jeden koaxiálny digitálny a dva optické digitálne vstupy na pripojenie digitálnych zariadení a prehrávanie Hi-Res zvuku (až 192 kHz / 24-bitový PCM) prostredníctvom pokročilých zvukových obvodov PM6007. Celá digitálna časť je úplne tienená špeciálnou kovovou krycou jednotkou, aby sa zabezpečilo, že digitálna sekcia nebude mať žiadny vplyv na analógový signál.

  • Digitálny filter pre optický/koaxiálny vstup
    PM6007 predstavuje nový digitálny filter pre optické a koaxiálne vstupy. Tento filter v dvoch režimoch (Filter1 / Filter2) umožňuje optimalizovanú reprodukciu digitálneho hudobného obsahu pomocou nového D/A konvertora AK4490 podľa vášho vkusu. Filter 1 je predvoľba pomalého snímania, ktorá zlepšuje hlboké stereofónne zobrazovanie, a filter 2 je filter s ostrým snímaním, ktorý umožňuje presnejšiu reprodukciu obrazu.

  • Výstup subwoofera
    PM6007 podporuje voliteľný externý subwoofer s pevnou medznou frekvenciou dolného priechodu pri 150 Hz. Vychutnajte si presné basy bez počuteľných špičiek alebo poklesov bez ohľadu na to, kam umiestnite subwoofer.

  • Vylepšený integrovaný vstup gramofónu
    Integrované zosilňovače Marantz majú historicky vysoko kvalitné gramofónové stupne. PM6007 zostáva verný tomuto dedičstvu a využíva novo navrhnutý obvod predstavený s PM7000N - obvod, ktorý integruje tranzistory FET (field-effect tranzistor) vo vstupnej časti. Táto technológia dodáva vysokú vstupnú impedanciu, eliminuje potrebu AC väzobných kondenzátorov, zjednodušuje cestu signálu a znižuje skreslenie a šum, čo výrazne zlepšuje celkovú čistotu signálu.

  • Zvukové časti audio-triedy
    Marantz si udržuje stabilnú reputáciu pri výbere najlepších možných komponentov pre svoje produkty Hi-Fi a model PM6007 je postavený na rovnakom výkonnom prístupe Hi-Fi. Inžinieri spoločnosti Marantz vybrali a vylepšili PM6007 v porovnaní s predchádzajúcimi modelom PM6006 prostredníctvom rozsiahleho počúvania v špeciálnych zariadeniach Marantz v Európe a Japonsku pomocou naladených zvukových Hi-Fi komponentov. Napríklad zvýšenie veľkosti kondenzátorov napájania o 20 % zlepšilo stabilitu počas relácií počúvania s vysokými nárokmi.




Kľúčové parametre

  • Integrovaný zosilňovač prúdovej spätnej väzby
  • Patentované obvody HDAM-SA3 spoločnosti Marantz
  • Tienený toroidný transformátor
  • Široký rozsah konektivity
  • Vysoko výkonné prehrávanie zvuku s vysokým rozlíšením
  • Režimy digitálneho filtra pre optický / koaxiálny vstup

Obsah balenia

  • Marantz PM6007
  • Ďiaľkové ovládanie
  • Napájací kábel
  • Dokumentácia

Technická špecifikácia

ZÁKLADNÉ VLASTNOSTI
Typ zariadenia: Integrovaný zosilňovač s digitálnou konektivitou
Počet kanálov: 2
ZVUKOVÉ CHARAKTERISTIKY
Senzitivita: 200 mV / 20 kOhm
2 mV / 47 k Ohm / MM
Výkon na kanál: 45 W (8 Ohm) / 60 W (4 Ohm)
Frekvenčná odozva: 10 Hz - 70 kHz
Impedancia: 4 - 16 Ohm
Odstup signálu od šumu: 102 dB (2V input)
83 dB MM
D/A prevodník: 24-bit / 192 kHz DA prevodník AK4490
VSTUPY
Phono MM: 1x
Audio RCA: 4x
Digitálny optický: 2x
Digitálny koaxiálny: 1x
VÝSTUPY
Slúchadlá: Áno 6,3 mm jack
Výstup: Recorder RCA
Subwoofer RCA
ROZMERY
Výška: 105 mm
Šírka: 440 mm
Hĺbka: 370 mm
Váha: 7,8 kg
OSTATNÉ
Maximálna spotreba: 155 W


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách