Lamax Dots3 ANC

Cena s DPH
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 466012
Lamax

Lamax Dots3 ANC [LXIHMDOTS3ABA]

Len vy a vaša hudba, kdekoľvek

Nová generácia obľúbeného modelu prichádza aj vo verzii s potlačením okolitého hluku. LAMAX Dots3 ANC prináša množstvo vylepšení oproti svojim predchodcom a konkuruje tak aj oveľa drahším modelom. Najnovšia verzia Bluetooth 5.3 sa postará o bezchybný prenos až na 10 hodín počúvania na jedno nabitie. Zobrať ich môžete kamkoľvek - ich ergonomický dizajn sadne dobre do ucha a vydrží s vami na ulici; herný režim, ktorý znižuje latenciu je ako stvorený pre herné či filmové večery. Vďaka kompaktným rozmerom puzdra ich navyše ľahko prenesiete aj vo vrecku alebo v kabelke. Čo je však najdôležitejšie - model je vybavený technológiou potlačenia okolitého hluku, ktorý vám pomôže sa odizolovať od okolia a vychutnať si vaše obľúbené skladby naplno.

O produkte

  • Vybavené technológiou LAMAX BeatBass, LAMAX Dots3 ANC uspokoja svojim zvukom fanúšikov k-popu, hiphopu aj metalu. Vychutnajte si čisté výšky, stredy aj hlboké basy vašich obľúbených skladieb.

  • Preneste sa do vlastného sveta s technológiou potlačenia okolitého hluku. V dopravných prostriedkoch, v práci, ale aj doma občas potrebujeme byť nerušení a môcť sa tak sústrediť či naplno relaxovať. Slúchadlá sú vybavené zostavou mikrofónov, ktoré potláčajú okolitý hluk až o 40 decibelov bez skreslenia prehrávanej hudby. Technológiu je možné využiť aj opačne v transparentnom móde, ktorý prenáša zvuky z okolia do vašich uší. Môžete sa tak cítiť na ulici bezpečnejšie, alebo rýchlo vybaviť nákup v obchode bez potreby slúchadlá zložiť z uší.

  • Najnovšia verzia Bluetooth 5.3 zabezpečí prenos bez prerušení a oneskorení. Pre zníženie latencie na úplné minimum môžete využiť herný mód, ideálny nielen pre hry, ale aj pre sledovanie filmov či videí.

  • Zvuk oznamujúci vybitie batérie je jedna z najotravnejších vecí. S LAMAX Dots3 ANY ho však nebudete počuť tak často - slúchadlá ponúkajú skvelú výdrž až 10 hodín na jedno nabitie. Puzdro naviac dokáže dobiť slúchadlá viac ako 3x, čiže dohromady vydržíte bez nabíjačky až 42 hodín. A keď príde čas puzdro dobiť, je to jednoduché a rýchle - vďaka univerzálnemu USB-C máte batériu na 100 % už za dve hodiny.

  • Zoberte ich kamkoľvek - puzdro má kompaktné rozmery, vďaka ktorým sa ľahko zmestí aj do vrecka či kabelky.

  • Mobil pokojne nechajte na stole - dotykové ovládanie gestami vám umožní poľahky ovládať prehrávanie aj hovory. Samozrejmosťou je zabudovaný mikrofón, ktorý zabezpečí kvalitný prenos vášho hlasu pri telefonovaní aj hrách.

dots3

Technická špecifikácia
Typ slúchadiel: True wireless
Veľkosť meniča: 6 mm dynamický menič
Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20 kHz
Verzia Bluetooth: 5.3
Bluetooth kodeky: AAC, SBC
Funkcie: Hybridné ANC
Transparency režim
LAMAX BeatBass
Podpora hlasových asistentov
Dotykové ovládanie
Používanie iba jedného slúchadla
Kapacita batérie: slúchadlá - 40 mAh
puzdro - 350 mAh
Čas dobíjania batérie: 2 hodiny
Čas prehrávania hudby: 10 hodín (slúchadlá pri 50 % hlasitosti), celkove až 40 hodín
Rozmery puzdra: 60 x 25 x 41 mm
Hmotnosť: slúchadlá - 2x 5 g
puzdro - 35 g

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá LAMAX Dots3 ANC
  • Nabíjacie puzdro
  • USB-C nabíjací kábel
  • 3 veľkosti ušných štupľov
  • Užívateľská príručka


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách