JBL Quantum 400, vystavený, záruka 21 mesiacov

Cena s DPH
84,90 €
Cena bez DPH: 70,75 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 476455
JBL
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

JBL Quantum 400, vystavený, záruka 21 mesiacov [QUANTUM400BLK]

Na každom zvuku záleží

Získajte zvukovú výhodu. Slúchadlá JBL Quantum 400 vás posunú o krok vpred s priestorovým zvukom, ktorý vás zapojí do hry a umožní vám predvídať každý pohyb. Navrhnutá pre presnosť a pohltenie, vám funkcia JBL QuantumSOUND Signature pomáha pri zvyšovaní výkonu pre skutočnú výhodu v boji. Slúchadlá JBL Quantum 400 sú taktiež vybavené mikrofónom zameriavajúcim sa na hlas pre jasné interakcie medzi viacerými hráčmi, ovládač vyváženia herného zvuku-chatu, ktorý je certifikovaný pre DISCORD a sú kompatibilné s TeamSpeak a ďalšími službami. Ľahký hlavový pás s náušníkmi z pamäťovej peny vám umožňujú pohodlie pri hraní hier po celé hodiny. Hrajte svoju hru so slúchadlami JBL Quantum 400 a ovládnite svojich protivníkov.

O produkte


  • Vžite sa do hry s funkciou JBL QuantumSURROUND s DTS
    Vychutnajte si najúžasnejší zvukový zážitok z hry vďaka prispôsobenému priestorovému zvuku, ktorý je poháňaný s dodávaným softvérom JBL QuantumENGINE. JBL QuantumSURROUND vás stavia do centra tých najpútavejších zážitkov a umožňuje vám pozdvihnúť vašu hru a zvíťaziť nad protivníkom. Sú taktiež vybavené funkciou DTS headphone: X 2.0.
  • Funkcia JBL QuantumSOUND Signature poskytuje skutočnú zvukovú výhodu
    Od najmenších krokov až po najhlasnejší výbuch, robí funkcia QuantumSOUND Signature každú scénu epickou a každého hráča konkurencieschopnejšieho. Náš charakteristický zvuk poskytuje najrealistickejšiu zvukovú scénu pre konkurenčnú výhodu v akejkoľvek bitke
  • Hrajte sa ešte dlhšie s pohodlnou pamäťovou penou
    Ľahký hlavový pás a náušníky z pamäťovej peny sú navrhnuté pre ešte dlhšie herné sedenia. Odnímateľné náušníky uľahčujú čistenie slúchadiel.
  • Výklopný mikrofón zameriavajúci sa na hlas
    Slúchadlá JBL Quantum 400 vám umožňujú preskupiť jednotky a protivníkov s jasnosťou. Vyklápací mikrofón zameriavajúci sa na hlas je dodávaný s automatickým zapnutím/vypnutím a niekoľkými možnosťami stlmenia.
  • Ovládač vyvážania herného zvuku-chatu pre plynulú komunikáciu
    Slúchadlá JBL Quantum 400 sú vybavené ovládačom vyváženia herného zvuku-chatu certifikovaného DISCORD. Sú taktiež kompatibilné s TeamSpeak a ďalšími komunikačnými platformami.
  • Vyrobené pre vaše obľúbené platformy
    Slúchadlá JBL Quantum 400 vytvorené pre počítačové hry, sú taktiež kompatibilné s Xbox™, PlayStation™, Nintendo Switch™, Mobile, Mac a VR, vďaka dvom možnostiam pripojenia - cez USB alebo audio kábel (slúchadlá nie je možné pripojiť bezdrôtovo).
  • Používateľsky prívetivý softvérový balík JBL QuantumENGINE
    Jedinečný výkonný počítačový softvér JBL QuantumENGINE od JBL poháňa pohlcujúci priestorový zvuk. Vyberte si preferované nastavenie priestorového zvuku a prispôsobte si herné slúchadlá JBL Quantum 300 z používateľsky príjemného ovládacieho panela, vytvárajte samostatné profily. Môžete tiež nastaviť ekvalizér alebo si vybrať zo 6 predvolieb.

Technická špecifikácia

Veľkosť meniča: 50 mm dynamické meniče
Frekvenčná odozva: 20 Hz – 20 kHz
Maximálny vstupný výkon: 30 mW
Citlivosť: 98 dB SPL @1 kHz/1 mW
Impedancia: 32 ohmov
Frekvenčná odozva mikrofónu: >100 Hz – 10 kHz
Citlivosť mikrofónu: 40 dBV @ 1 kHz/Pa
Vzor snímania mikrofónu: Smerovateľný
Veľkosť mikrofónu: 4 mm x 1,5 mm
Dĺžka kábla: 3,5 mm audio kábel (1,2 m) + kábel typu C-A (3 m)
Hmotnosť: 274 g

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá JBL Quantum 400
  • Pripájací kábel USB
  • 3,5 mm audio kábel
  • Ochranná pena na mikrofón
  • Sprievodca rýchlym štartom/Záručné podmienky/Bezpečnostné upozornenia

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách