Govee TV Backlight 3 Lite TV 55-65" SMART LED podsvietenie

Využi 0% úrok pri nákupe na splátky
Cena s DPH
101,90 €
Cena bez DPH: 84,92 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 477124
GOVEE

Govee TV Backlight 3 Lite TV 55-65" SMART LED podsvietenie [H60993D1]

Govee Backlight 3 Lite TV 55-65

Govee prichádza s úplne novou koncepciou ambientného TV osvetlenia. Govee TV Backlight 3 Lite, kompletné riešenie pre scénické osvetlenie múru za televíznou obrazovkou, ktoré vás doslova vtiahne do deja. Vďaka diódam s technológiou 4 v 1 RGBICW a hustotou 30 diód na 1 meter pásky, dosahuje svetlo ohromujúcej intenzity. Riešenie je s celkovou dĺžkou pásky 3,6 m určené prevažne pre televízory s uhlopriečkou 55-65 palcov, teda pre najobľúbenejšie rozmery. Životnosť diód je až 50.000 hodín, takže nemusíte mať strach, Backlight 3 Lite je navyše vybavený detekciou zhasnutej obrazovky a automaticky svetlá vypína pri ukončení sledovania, to je pohodlné, ale hlavne energeticky šetrné. Zásadným vylepšením ale je projekcia pomocou replikácie obrazu na TV obrazovke pomocou kamery. Tá sa veľmi jednoducho pripevňuje nad TV a na stenu premieta presne farby v presnom rozložení, aby bol zážitok čo najlepší. Vďaka technológii Govee DreamView Sync môžete navyše TV svetlo synchronizovať s ďalšími až 7 Govee zariadeniami. Backlight 3 je kompatibilný s Google Home a Amazon Alexa asistentmi, nainštalujete ho za pár minút vďaka 3M samolepiacim páskam. Backlight 3 Lite vám opticky zväčší uhlopriečku vašej televízie, doprajte si skutočné domáce kino.

O produkte

  • RGBICW pre maximálnu vernosť farieb
    Vďaka RGB pásiku, ktorý ich obsahuje aj bielu diódu dosahuje Backlight 3 Lite maximálny jas, kontrast a vernosť farieb. Opasok tak doslova rozšíri uhlopriečku vašej televízie a vy si tak môžete dopriať atmosféru kina pri sebe doma.

  • 16 miliónov farieb a 123 scénických režimov pre ideálne osvetlenie a navodenie atmosféry
    Govee Dreamview G1 Smart LED podsvietenie monitora 27-34 ponúka viac 123 farebných režimov a 11 hudobných pre dokonalé naladenie svetelnej atmosféry pri práci alebo zábave na počítači. Govee technológia RGBIC dokáže zobraziť až 57 farieb naraz z celkovej škály 16 miliónov farieb pri intenzite 1-100 %. Môže sa tiež pochváliť životnosťou až 50.000 hodín.

  • Pokročilá technológia pre najlepší zážitok
    Govee Backlight 3 Lite spolieha na presnú reprodukciu farieb na obrazovke pomocou kamery. Tá je novo vylepšená o korekciu skreslenia, takže podsvietenie presne nadväzuje na farby na obrazovke a tým vytvára imerzívny vizuálny zážitok. Kamera sa pre kompatibilitu so soundbarmi umiestňuje nad televíziu a počíta aj s ultra tenkými modelmi obrazoviek.

  • Synchronizácia DreamView
    Govee zariadenie spolu hovorí, nechajte ich! Vďaka prepojeniu sa svetlá naladia na rovnakú vlnu a prinesú do vášho domova ohromujúci farebný zážitok. Doprajte si 100% atmosféru všade okolo seba.

  • Jednoduchá inštalácia a kalibrácia
    Inštalácia je jednoduchá, jednotlivé pásky sú opatrené samolepiacimi 3M prúžkami, následne sa pásky aj kamera prepoja s control boxom a následne sa pomocou dodávaných kalibračných blokov prevedie úvodné nastavenie, aby boli farby naladené na vašu televíziu a váš interiér. Inštalácia sa zaobíde bez náradia, všetko potrebné nájdete v balení.


Kľúčové vlastnosti

  • Životnosť až 50.000 hodín
  • Ovládanie cez aplikáciu Govee Home, ovládanie hlasom – Siri, Google Assistant, Alexa
  • Ovládanie hlasom – Siri, Google Assistant, Alexa
  • 16 miliónov farieb – RGBIC zobrazuje až 57 farieb naraz
  • Synchronizácia s hudbou a 11 rytmických hudobných režimov
  • Časovač pre automatické vypínanie a zapínanie svetiel
  • Možnosť rozdeliť na viac samostatných farebných sekcií
  • Jednoduchá inštalácia a možnosť zloženia vlastného tvaru svetla

Technická špecifikácia
Farebnosť RGBICW
Príkon 24 W
Prevádzkové napätie Adaptér 12 V
Pripojenie WiFi + Bluetooth
Mobilná aplikácia Áno
Kompatibilita s OS Android a iOS
Kompatibilita s hlasovými asistentami Alexa, Google Asistant
Svetelný tok 610
Stmievateľnosť 1-100 %
Životnosť 50 000 hodín
Vstupné napätie 100-240 V
Rozmer 1,7 cm x 0,7 cm pri celkovej dĺžke 3,6 m

Obsah balenia:

  • 1x LED TV pásik
  • 1x Adaptér do siete
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách