Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5

Cena s DPH
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 477120
MaximumEN dabing

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 [PS5]

Staňte sa hviezdnym zamestancom Fazbear Entertainment!


Fazbear Entertainment potrebuje nových zamestancov do obrovskej budovy Pizzaplexu!

V tomto pokračovaní kultovej hry Five Nights at Freddy’s: Help Wanted nastúpite ako nový zamestanec Pizzaplexu, ktorý bude musieť plniť a vykonávať mnoho prác, aj ľahkých aj ťažkých v rôznych odvetviach ako napríklad správa a údržba.

Zvládnete splniť všetky úlohy a stať sa najlepším zamestnancom Pizzaplexu?

Hra je plne kompatibiliná s Playstation VR



Hru je možné hrať na PlayStation 5 ale aj na PSVR. PlayStation VR2.

O hre

  • Rôzne úlohy
    Počas vašej kariéry budete plniť rôzne úlohy v rôznych častiach Pizzaplexu a pri tom stretnete rôznych známych animatronov. Môžte sa tešiť na Roxanne Wolf a S.T.A.F.F. robotov, ktorým treba pomôcť pripraviť sa na vystúpenie v Pizzaplexe alebo sa vydáte do Fazcade kde si zahráte klasické hry ako Bonk-a-Bon a Fazerblast.
  • Lepšiu prácu nenájdete
    Čakajú vás aj zložitejšie ulohy ako pomáhanie pacientom, ktorí sa necítia dobre alebo aj animatronikom, ktorí sa pokazili. Pripravujte rôzne jedlá podľa špeciálnych inštrukcií a vyskúšajte si vysokorýchlostnú obsluhu ľudí ale aj robotov či animatronikov.

  • Hrajte sa počas práce ale aj po nej
    Vyskúšajte si rôzne ikonické hry ako napríklad Kovbojské dobrodružstvo kapitána Foxy-ho alebo prejdite do Sesterskej lokality a zahrajte si rôzne minihry z klasických hier Five Nights at Freddy´s. Tieto minihry budú naozajstným nostalgickým zážitkom!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách