Fantastic Night Dreams Cotton Reboot Nintendo SWITCH

Cena s DPH
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 433959
ININEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 28,99 €

Fantastic Night Dreams Cotton Reboot [NSW]

Mladá čarodejnica Nata de Cotton je horúca hlava, nezrelá, reaguje prehnane a jazdí na metle v sprievode víly menom Silk. Cotton je blázon do cukríkov s názvom „Willows“. Tieto cukríky sú také dobré, že nedovolí, aby jej niečo prekážalo.

Tento vyzbrojený výbušnou palebnou silou, sadou prefíkaných nepriateľov, s ktorými sa treba konfrontovať, a kúzelnou a krásnou grafikou, vníma tento roztomilý názov ako názov, ktorý rozjasňuje predstavivosť. Cotton sa vydá na svoju cestu siedmimi úžasnými farebnými fázami hry s nádejou, že na konci bude odmenená. Ako sa pohybujete po cintoríne s odčervenými očnými buľvami alebo lesom so stromami, ktoré sú súčasťou ľudskej podoby, očí a úst, krupobitie guliek a trojitý lazerový oheň z najnovšieho zdroja bavlny, ktorý je možné vymeniť a zmeniť ako nekonečný nápor nepriateľov. Naplňte obrazovku svojim vlastným arzenálom moci. Vyhýbanie sa manévrovaniu sú rovnako dôležité ako priame streľby.

Cotton Reboot je aktualizovaná, remastrovaná verzia klasickej a ikonickej „cute’em’up“ Cotton: Fantastic Night Dreams s úplne novými funkciami a aktualizovanými vizuálnymi návrhmi. Hra tiež ponúka 3 herné režimy:

  • Pôvodný režim X68000 verne napodobňuje osobný počítač Sharp z verzie 1993
  • Režim usporiadania - ponúka obrazovky 16: 9, prepracovanú grafiku a postavy
  • Skóre režimu útoku - hráč súťaží o skóre online v obmedzenom čase (je možné zvoliť režim 2 minúty a 5 minút)


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách