COOLER MASTER MasterCase HAF 700 PC skrinka (Performance Edition)

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Využi 0% úrok pri nákupe na splátky
Cena s DPH
239,99 €
Cena bez DPH: 199,99 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
AKCIA: Využi teraz 0% úrok na splátky.
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
QUATRO splátky bez navýšenia na 10 mesiacov - AKCIA
Kód produktu: 474779
Cooler

COOLER MASTER MasterCase HAF 700 PC skrinka (Performance Edition) [H700-IGNN-S00]

O produkte


Cooler Master HAF 700 je elegantná vežová skriňa s priehľadnou bočnicou a sieťkovým predkom, ktorá ponúka moderné dizajnové prvky a dostatok priestoru pre vytvorenie efektívneho herného zloženia. 4ierny moderný dizajn vytvára viac malých miestností, do ktorých si môžete rozmiestniť komponenty podľa teleného vyžarovania.. Vďaka priehľadnej bočnici môžete obdivovať svoje hardvérové komponenty a RGB osvetlenie.

Vďaka svojmu klasickému formátu je skriňa Cooler Master vhodná pre používateľov, ktorí hľadajú správnu skrinu pre rovnomerné rozmiestnenie komponentov s moderným dizajnom. Bez ohľadu na to, či staviate herný počítač alebo si jednoducho chcete vytvoriť štýlový pracovný setup, táto skriňa ponúka mnoho možností a flexibilitu pre usporiadanie vašich komponentov a káblov.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora rôznych komponentov
    Táto PC skrinka je stvorená pre rôzne komponenty. Základná doska vo veľkosti EATX ? Nie je problém. PC skrinka podporuje základne dosky do formátu EATX a taktiež aj grafické karty v akýchkoľvek rozmeroch a to aj vo vertikálnej a horizontálnej polohe. Taktiež máte k dispozícii priame bočné nasávanie, kompatibilitu s napájaním do 200 mm a rôzne možnosti napájania diskov, čerpadiel a chladičov. Čo sa týka podpory chladenia, tak si môžete priamo z krabice vybrať medzi inštaláciou radiátorov rôznych veľkostí na rôznych montážnych miestach - 480 mm (bočný panel), 360 mm (predný panel, spodný panel alebo až dva radiátory na hornom paneli) alebo 240 mm (zadný panel).

  • Správne vychladená
    Táto PC skrinka je vybavená dvomi 200 mm Sickleflow PWM ventilárotmi, ktoré sú prispôsobené na maximalizáciou výkonu všetkých nainštalovaných komponentov. Tieto ventilátory je možnosť prispôsobiť tak, aby držali úroveň komponentov takú ako majú a to so sníženou úrovňou hluku. Čo sa týka rozbočovaču, toto šasi ho má integrované a umožňuje bezproblémovú správu káblov, ovládanie ventilátorov a zariadení s RGB. Tento rozbočovač je kompatibilný so zariadeniami ARGB Gen2, čo vám umožňuje maximálnu personalizáciu, keďže si môžte prispôsobiť rýchlosť ventilátorov a efekty ARGB podľa potrieb vášho systému alebo alebo osobných preferencií. Predný panel je celý sieťovaný, čo zabezpečuje maximálny prívod vzduchu. Tento panel je ale vystužený aby sa predišlo rezonancii spôsobenej ventilátormi.

  • Aj bez zložitých nástrojov
    Pokiaľ nemáte doma celú zbierku rôznych prístrojov na napájanie a zapájanie rôznych komponentov do skrinky, tak táto skrinka je ako pre vás. Na zadnom paneli je implementovaný upínací mechanizmus, ktorý vám umožňuje inštalovať, vyberať a aktualizovať grafické karty bez potreby použitia akéhokoľvek náradia. Táto konštrukcia pevne uzamkne GPU na mieste v prípade prepravy. Bezpečnostné kolíky zabraňujú pádu a poškodeniu GPU pri otvorení svorky. PC skrinka prichádza s revolučným napájaním zdroju bez náradia. Pokiaľ ho chcete nainštalovať, jednoduche zasuňte napájací zdroj na miesto a zaistite ho pomocou dvoch priložených skrutiek (stačí pomocou prstov) na zadnej strane skrine. Skrinka zabezpečuje ľahkú výmenu pevných diskov v zadných komorách. Skrinka je vybavená univerzálnymi držiakmi pre SSD, HDD alebo čerpadla pre vodné chladenie, ktoré možno umiestniť do viacerých polôh vnútri skrine.

  • Multifunkčný dizajn
    Vrchná a bočná strana sú rovnako ako rôzne mechanizmy vo vnútri, stavaná preľudí, ktorí nemajú po ruke nástroje a tým pádom sa tieto panely dajú ľahko odobrať a naspäť nainštalovať. Radiátor je možné otáčať podľa potreby ak ho chcete ukázať svetu v nezvyčajných polohách. Predná časť je navrhnutá aby obsahovala všetky vstupy a výstupy potrebné pre väčšinu základných dosiek - obsahuje štyri porty USB Gen 3.1 typu A, USB Gen 3.2 typu C, 4-pinový konektor pre audio ako aj vyhradený konektor jack.


Technická špecifikácia
Typ Full Tower
Podporované formáty základných dosiek Mini ITX, Micro ATX, ATX, E-ATX, SSI CEB, SSI EEB
2,5"/3,5" Drive Bays (kombo) 9 (4*HDD bracket, 5*Screw+Rubber)
Rozširovacie sloty 8
I/O panel - USB porty 1x USB 3.2 Gen 2 Type C
4x USB 3.2 Gen 1 (3.0)
I/O panel - Audio vstupy/výstupy 1x 3,5 mm 4 Poles Audio Jack
1x 3,5 mm mikrofón Jack
Predinštalované ventilátory predná časť - 2x SickleFlow 200 ARGB PWM
bočná časť - 2x SickleFlow 120 ARGB PWM
spodná časť - 1x SickleFlow 120 ARGB PWM
Tvrdené sklo na jednej strane
Podpora ventilátorov (vrchná časť) 2x 200 mm
3x 140 mm
6x 120 mm (treba odstrániť 480 mm bracket)
Podpora ventilátorov (predná časť) 2x 200 mm
Podpora ventilátorov (zadná časť) 2x 120 mm
Podpora ventilátorov (spodná časť) 3x 120/140 mm
Podpora ventilátorov (bočná časť) 4x 120 mm/3x 140 mm
Podpora chladiča (vrchná časť) do 2x 360 mm/1x 420mm
Podpora chladiča (zadná časť) do 240 mm
Podpora chladenia (spodná časť) do 420/360 mm
Podpora chladenia (bočná časť) do 480/420/360 mm
Voľný priestor - chladič CPU 166 mm/6,53"
Voľný priestor - PSU 200 mm/7,87"
Voľný priestor - GFX 490 mm/19,29"
Podpora chladenia (vpredu) 3x 120 mm
3x 140 mm
Správa káblov 90-101 mm
Filtre na prach bočná pravá strana
Podpora napájania zospodu, ATX

Obsah balenia

  • 1x otočný radiator bracket
  • 1x LED kontrolér
  • 1x ARGB/PWM Hub
  • Cooler Master PC skrinka
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách