Citizen Sleeper Nintendo SWITCH

Cena s DPH
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 476938
FellowEN dabing

Citizen Sleeper [NSW]

O hre


Ponorte sa do kybernettického sveta hry Citizen Sleeper. Táto hra je RPG inšpirované stolovými hrami, ktorá sa odohráva vo vesmírnom svete, konkrétne na zničenej vesmírnej stanici nazývanej Erlins Eye.

Vašou úlohou je prežiť toto kapitalistické prostredie. Ste digitalizované ľudské vedomie, ktoré vlastní korporácia, ktorá vás chce naspäť.

Prežite dobrodružný príbeh ľudského vedomia v zaujímavom svete s krásnou a farebnou grafikou.

Kľúčové vlastnosti


  • Hra je inšpirovaná stolovými hrami, takže v každom cykle si hodíte kockami a rozhodnete sa čo idete urobiť - uzatvárajte alebo rušte spojenectvá, odhaľujte pravdy a unikajte lovcom.

  • Preskúmavajte stanicu a stretnite rôznych obyvateľov tohto prostredia. Záchranári, inžinieri, hackeri, barmani, pouliční predavači jedla, každý z nich má svoju históriu, ktorá ich sem priviedla a je na vás či sa im rozhodnete pomôcť.

  • Počas hry budete mať možnosť nabúrať sa do cloud systémov pomocou hodu kockami. Ak sa vám to podarí objavíte nové miesta, nové digitálne údaje a odhalili tajomstvá.

  • Uniknite korporácii Essen-Arp, pre ktorú ste len majetok a vydajte sa na vlastnú cestu v tomto bohatom, sci-fi svete obohateným nádhernou grafikou a kresbami.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách