Until Dawn Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Until Dawn - PS4
Cena s DPH
69,99 €
Cena bez DPH: 58,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 478918
PlayStationEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 04. 10. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

Until Dawn [PS5]

Vráťte sa na chatu v hlbokých lesoch a znovu bojujte o život


Známa hororová hra Until Dawn sa dočkala svojho prepracovania, takže môžete prežiť osudovú noc ôsmich priateľov, ktorí si chceli len užiť večer na chate.

V hre Until Dawn záleží na každom jednom rozhodnutí, pretože aj skutky, ktoré ste spravili (alebo nespravili) na začiatku hry, môžu mať dopad na udalosti na konci hry.

Postavte sa vašim strachom v tomto kultovom remaku, ktorý bol pretvorený pomocou ohromujúcich vizuálnych prvkov v Unreal Engine 5, ktoré vás ešte viac vtiahnu do temnej atmosféry zasneženého prostredia, v ktorom sa hra odohráva.

O hre

  • Lepšie vizuály, väčší strach
    Hra Until Dawn bola kompletne prepracovaná v Unreal Engine 5, takže vám prináša omnoho lepšiu hrateľnosť, grafiku, pohľad kamery a veľa ďalších prvkov, ktoré vás ešte viac vtiahnu do hry. Počas vášho preskúmavania odľahlej hory - v ktorej nie je nič také ako sa zdá - vás čaká ešte lepšia imerzia vďaka lepším filmovým scénam, vylepšenou hernou mechanikou a mnohým ďalším.

  • Prežite príbeh hry ešte raz
    Pokiaľ ste už hrali Until Dawn predtým tak príbeh poznáte ale ak nie tak sa môžete tešiť na drsný príbeh, ktorý sa odohráva na odľahlej chate vysoko v horách, kde sa stretne 8 priateľov na pamiatku ich zosnulých kamarátok. Začnú sa ale nachádzať rôzne nápovedy, že ich smrť nebola tak ako si mysleli a čaká na nich ich osudová noc plná hrôz a strachu. Môžete sa tešiť na hviedne obsadenie v podobe Rami Malek-a, Brett-a Dalton-a, Hayden Panettiere a mnohých ďalších, ktorý vás v kombinácii s vylepšenými vizuálmi a ich hereckými výkonami vtiahnu do hry tak, že budete do konca hry na kraji kresla čakať čo sa stane.
  • Zoznámte sa s motýlim efektom
    Hra je sprevádzaná prvkom zvaným Butterfly effect (Motýlí efekt), ktorý v podstate znamená to, že aj najmenšie rozhodnutie alebo skutok môže mať kolosálny dopad. Od začiatku hry budete musieť robiť rozhodnutia za postavy, ktoré môžu potom pre tie postavy znamenať život alebo smrť. Ako sa rozhodnete je ale len na vás a keďže hra obsahuje viacero koncov, každý váš koniec bude jedinečný.

  • Strach je vašou najväčšou zbraňou, alebo slabosťou ?
    Okrem toho, že každé rozhodnutie má dopad na výsledok hry, tak sa hra aj učí aké máte strachy a podľa toho sa adaptuje a vyvíja aby ste sa báli ešte viac.

  • Doplnené o doplnky
    Okrem všetkých spomenutých noviniek ako je lepšia grafika a vizuály sa môžete tešiť aj na nové zberateľské predmety, ktoré môžete počas hry zbierať a takisto aj nové prostredia, ktoré ste ešte nevideli. S takýmito novinkami prichádzajú aj ďalšie rozhodnutia, ktoré ešte viac prehĺbia príbeh a zodpovedú možno otázky, ktoré hra predtým nezodpovedala. Ovládač DualSense má tiež svoje výhody v podobe reakcie na okolitý svet pomocou vibrácii. Until Dawn Remake je takisto aj doplený o novú hudbu, ktorá vás bude sprevádzať až do konca

Spoznajte preživších

  • Joshua Washington
    Brat mŕtvych sestier, ktorý je stále nevyrovaný s ich smrťou. Rok po incidente pozve kamarátov na tú istú chatu kde sestry zomreli a sľúbi im nezabudnuteľnú noc.

  • Samantha Giddings
    Samatha je veľmi milá a s celou skupinou vychádza dobre. Návrat na chatu berie ako príležitosť znovu stretnúť priateľov a prežiť pekný večer.

  • Michael Munroe
    Typický sukničkár, ktorý je ale momentálne vo vzťahu s Jessicou. Nevadí mu vyvolávať hádky ale keď sa situácia na chate zhorší prebudí sa v ňom mužnosť, ktorá dodá skupine nejakú istotu.

  • Emily Davis
    Milovníčka módy a tiež bývalá priateľka Michaela, ktorá návrat na chatu berie ako príležitosť vyriešiť všetky spory s jej bývalým a takisto znova nájsť kamarátsvo s Jessicou.

  • Christopher Hartley
    Údajný šprt skupiny, ktorý sa bojí vyznať city jeho dlhoročnej láske Ashley.

  • Ashley Brown
    Nádejná spisovateľka, ktorá sa veľmi bojí všetkého strašidelného. Je zamilovaná do Christophera ale obáva sa, že jej city niesú opätované.

  • Matthew Taylor
    Šikovný futbalista, ktorý nie je úplne zdatný v štúdiu. Je verný priateľke Emily, ale ešte nevie aké plány s ním Emily má.

  • Jessica Riley
    Charizmatická a koketná, to je Jessica, ktorá sa rovnakým spôsobom dostala aj k Michaelovi. Predtým boli s Emily veľké kamarátky ale po istých udalostiach sa to mierne pokazilo.

Výhody hrania na PS5


  • Vďaka adaptívnym spúšťam pocítite realistické momenty v hre ako je prežitie hrôzostrašných momentov.
  • Pohlcujúcu haptickú spätnú väzbu pocítite v celej hre a v každom svete, ktorý preskúmate. Túto funkciu dopĺňa reproduktor na ovládači DualSense.
  • Prostredníctvom 3D zvuku lokalizujte každý udýchaný šepot, neznámy krok a mrazivý výkrik počas prechádzania temnotou a spoľahnite sa na to, že vás nezradí ani jeden z vašich zmyslov.
  • Vďaka rýchlemu SSD, ktoré PS5 obsahuje, budete skákať z akcie do akcie vďaka rýchlym načítacím časom.

Trailer

Until Dawn - bude dostupný 04.10.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách