Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) - PS4Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) - PS5
Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 479158
DovetailEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 18. 10. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) [PC CIAB]

Užite si úžasnú rýchlosť a bezkonkurenčnú kreativitu vďaka Train Sim World 4! Poddajte sa svojmu železničnému koníčku a objavte svoje emócie počas jazdy vo vlakoch na rozmanitej škále slávnych trás. Toto je vaša cesta.

Naučte sa základy riadenia niekoľkých lokomotív vo výukovom centre, než sa vydáte na skutočné koľaje na hlavnej trase východného pobrežia USA v lokomotívach, ako sú LNER Azuma, Antelope Valley Line s Metrolink F125 a S-Bahn Vorarlberg s ÖBB 4024. Hrajte s vlakmi, ktoré vám vyhovujú, dostaňte riadenie do krvi a potom majstrovsky ovládnite všetky stroje.

VOĽNÁ JAZDA! Vyberte si ľubovoľný vlak a choďte s ním, kam budete chcieť - kontrolu nad plánovaním trás máte vy. Robte fotky a spomienky, ktoré vydržia, vďaka FOTO REŽIMU a GALÉRII. Popustite uzdu kreativity vďaka vylepšenému PLÁNOVAČU SCENÁROV a EDITORU FARIEB a DIZAJNU VLAKOV. Podeľte sa o svoje výtvory s ostatnými hráčmi vďaka CREATORS CLUB.

Táto krabicová edícia taktiež obsahuje trasu LGV Méditerranée, vďaka ktorej si môžete užiť vzrušenie na vysokorýchlostnej železnici na palube TGV Duplex v slnkom zaliatom južnom Francúzsku.

Obsah Flying Scotsman Centenary Edície

  • základná hra Train Sim World 4

  • Train Sim World 4: LNER Class A3 60103 Flying Scotsman Steam Loco Add-On
    Obsahuje špeciálny vlak, Flying Scotsman, ktorý navrhol Sir Nigel Gresley. Po viac ako 100 rokoch úspechu a vrátanie niekoľkých rekordov oslavuje Národné železničné múzeum tento vlak a s týmto Add On môžte aj vy !

  • Train Sim World 4: East Coast Mainline: Peterborough to Doncaster
    Nastúpte do najmodernejšej vlakovej súpravy BR Class 801, ktorá premáva na East Coast Main Line vo Veľkej Británii. Dodržujte časové úseky aby boli všetci cestujúci spokojní a spoznajte túto trať.

Trailer

Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) - bude dostupný 18.10.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách