TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) - PS5TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) - Xbox Series X|STIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) - NSW
Cena s DPH
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 477583
NACONEN dabing

TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) [PS4]

Oficiálna hra ATP a WTA


Zahrajte si tenis na najvýznamnejších turnajoch na celom svete. Hrajte proti komunite ľudí a vybudujte si vlastnú cestu na vrchol a vlastný štýl hry.

O hre

  • Oficiálna hra ATP a WTA
    Hra obsahuje najväčšie turnaje oficiálneho kalendáru ATP a WTA. Zúčastnite sa tenisovej sezóny 2024 a zahrajte si na Master 1000, ATP/WTA 500 a 250 a iných turnajoch.

  • Najväčšie hviezdy tenisu
    Hra ponúka viac ako 120 svetoznámych tenistov a tenistiek z celého sveta. Nechýbajú legendy ako Novak Djoković, Rafael Nadal a Roger Federer a nechýbajú ani známe tenistky ako Coco Gauffová, Iga Świąteková, Aryna Sabalenková, Jasmine Paoliniová, Caroline Garciaová, Karolína Plíšková a mnoho ďalších.

  • Exkluzívny Novak Djoković Slam Challenge
    Prežite ikonické zápasy Novaka Djokovića s jeho karéry v ATP. Samostný Novak vás bude sprevádzať a dávať vám cenné rady aby ste dosiahli víťazstva a triumfu.

  • Kariérny režim
    Spravte si režim a naplánujte si tréningy a turnaje podľa kalendáru ATP a WTA.

  • Naozajstný zážitok
    Hra bola vytvorená na základe prvotriedneho autentckého softvéru určeného k meraniu situačného výkonu, ktorý zachytáva herný štýl jednotlivých hráčov. Takže keď budete hrať proti dobrým hráčom ako je Nadal, z celého zápasu budete mať úplne iný pocit ako keby ste hrali proti niekomu z inej ligy.

  • Vlastné turnaje
    Vyzvorte si pomocou nástrojov v rámci TIEBREAK Academy vlastné turnaje, štadióny a tenistov a pozvite 16 až 128 hráčov zápasiť o titul.

  • Obsah Ace Edície
    Ace Edition obsahuje aj exkluzívne oblečenie a ďalšie exkluzívne výzvy pre režim Novak Djokovic Slam Challenge.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách