Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch - PS5
50,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 477321
AksysEN titulky

Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch [NSW]

Prežite hlboký príbeh dvoch detí, ktoré sa stretli v pravý moment


Ponorte sa do japonského príbehu o malej čarodejnici z Ihanashi. Žánrovo táto hra spadá pod romantiku, komédiu a fantasy, takže máte z každého niečo. Je to klasický preklikávací príbeh, ktorého playtime je pribliežne 10 hodín.

O hre

  • Príbeh
    Príbeh tejto hry je naozaj srdcervúci a každého chytí za srdce. Je o malom chlapčekovi Hikaru Nishime, ktorého pestúnska mama poslala za jej otcom aby sa oňho postaral. Chlapček bol poslaný na ostrov s malou populáciou ľudí ale pop ríchode zisťuje, že nielenže ho tam nitko nečaká, jeho meno nie je zapísane ani v miestnej škole a nikto o ňom nič nevie. Chlapček bol opsutený tak sa začal sám prechádzať týmto ostrovom.

  • Stretnutie dvoch sirotkov
    Po čase stretne v noci na poli dievčatko, ktoré sa volá Lilun a je oblečené v zaujímavom a nezvyčajnom šate. Deti sa dajú do reči a zistia, že toho majú viac spoločného ako si mysleli a začnú spolu cestovať týmto tajomných ostrovom.

  • Spojenie dvoch duší
    Hikaru a Lilun sa rohodnú cestovať po ostrove spolu. Lilun mala ale vlastné dôvody prečo na tento ostrov prišla a prečo tu chce zostať.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách