Super Mario 3D World + Bowser’s Fury Nintendo SWITCH

Cena s DPH
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 410986
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetriť 10 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 39,99 €

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury [NSW]

Ďalšie klasické Super Mario dobrodružstvo !


Super Mario sa vydáva na ďalšie klasické dobrodružstvo, v ktorom musí zachrániť princeznú Peach, ktorá bola unesená zloduchom Bowserom.
Hra prináša známe elementy plošinoviek spolu s adventúrou za zachránenie princezny Peach. vašou úlohou bude prevziať rolu Super Maria a zchrániť princeznú, ktorú drži Bowser v ťažko chránenej pevnosti.

O hre

  • Postava pre každého
    V príbehu sa stretnete aj s inými postavami ako je Mario a to s jeho bratom Luigim, princeznou peach a Toad-om. Každá z postáv má iné schopnosti, ktoré môžete využiť počas hry. To ako ich využijete záleži len na vás.

  • Vylepšená hrateľnosť
    Nielenže hra vyzerá naozaj dobre s rôznymi detailami ale aj schopnosti postáv boli zmenené. Všetky postavy vedia bežať rýchlejšie, vedia loziť, škrabať nepriateľov, klonovať sa a mnoho ďalšieho. Hra dokonca podporuje aj pohybové ovládanie.

  • Aj s priateľmi
    Hru si môžete zahrať sám a ponoriť a do príbehu, alebo si zahrajte multiplayer alebo lokálny coop s ďalšími tromi priateľmi a zabávajte sa spolu. (Počas hrania online je vyžadované internetové pripojenie. Na využitie online služieb je potrebné si vytvoriť Nintendo Account a prijať príslušné podmienky. Nintendo Account Privacy Policy sa uplatňuje. Niektoré online služby nemusia byť dostupné vo všetkých krajinách. Online hranie vyžaduje platené online členstvo.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách