Sensibo Air a izbový senzor

Cena s DPH
139,90 €
Cena bez DPH: 116,58 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 474275
Sensibo

Sensibo Air a izbový senzor [SEN-AIR-BDL-O1]

Ovládajte svoju klimatizáciu odkiaľkoľvek a monitorujte kvalitu vzduchu v interiéri

Vytvorenie pohodlného a prispôsobeného vnútorného prostredia je nevyhnutné pre príjemný zážitok z bývania. Vďaka pokrokom v inteligentných technológiách je dosiahnutie optimálnej klimatizácie jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Vstúpte do Sensibo Bundle, komplexného riešenia, ktoré prináša revolúciu do spôsobu, akým riadite klímu vášho domova.

O produkte

  • Inteligentné senzory pre inteligentné riadenie klímy
    Sensibo Bundle obsahuje inteligentné senzory, ktoré prinášajú zvýšenú presnosť klimatizácie. Tieto senzory merajú teplotu, vlhkosť a kvalitu vzduchu v reálnom čase a poskytujú presné údaje pre optimálne nastavenie komfortu. Strategickým umiestnením senzorov po celom dome môžete vytvoriť prispôsobené zóny pohodlia a prispôsobiť nastavenia klímy na základe špecifických požiadaviek miestnosti. Inteligentné senzory pracujú v tandeme s ovládačom Sensibo Air, aby zabezpečili prispôsobené a pohodlné vnútorné prostredie.

  • Funkcie inteligentnej klimatizácie
    Sensibo Bundle sa môže pochváliť radom inteligentných funkcií klimatizácie, ktoré zjednodušujú a automatizujú riadenie klímy vášho domova. Môžete si vytvoriť vlastné plány a časovače na automatické prispôsobenie teploty počas dňa v súlade s vašimi každodennými rutinami a cieľmi v oblasti úspory energie. Funkcia ovládania založená na geolokácii umožňuje systému zistiť vašu prítomnosť a podľa toho upraviť nastavenia klímy, čím sa zabezpečí optimálny komfort, keď ste doma, a šetrí energiu, keď ste preč. Vďaka adaptívnym algoritmom, ktoré sa časom učia vaše preferencie, Sensibo Bundle neustále dolaďuje svoje nastavenia, aby optimalizoval komfort aj energetickú účinnosť.

  • Bezproblémová integrácia
    Sensibo Bundle sa bezproblémovo integruje s populárnymi platformami pre inteligentné domácnosti a hlasovými asistentmi, ako sú Google Assistant, Amazon Alexa a Apple HomeKit. Táto integrácia umožňuje bez námahy ovládať nastavenie klímy vášho domova pomocou hlasových príkazov alebo špeciálnych mobilných aplikácií. Integráciou Sensibo Bundle s inými inteligentnými zariadeniami vo vašej domácnosti môžete vytvoriť súdržný ekosystém inteligentnej domácnosti, kde sa klimatizácia stane súčasťou vášho prepojeného systému domácej automatizácie.

  • Energetická účinnosť a úspora nákladov
    Jednou z významných výhod Sensibo Bundle sú jeho možnosti úspory energie. Inteligentné funkcie, ako je detekcia obsadenosti a optimalizácia teploty, pomáhajú znižovať spotrebu energie bez ohrozenia komfortu. Úpravou nastavení klímy na základe obsadenosti a okolitých podmienok zabezpečuje Sensibo Bundle efektívne využitie energie, čo vedie k potenciálnym úsporám nákladov na vašich účtoch za elektrinu. Vďaka schopnosti sledovať a monitorovať spotrebu energie môžete získať prehľad o svojich spôsoboch používania a prijímať informované rozhodnutia na ďalšiu optimalizáciu energetickej účinnosti.

  • Mobilná aplikácia
    Mobilná aplikácia Sensibo poskytuje užívateľsky prívetivé rozhranie na ovládanie a správu balíka Sensibo Bundle. Aplikácia ponúka intuitívnu navigáciu, ktorá vám umožňuje upravovať nastavenia, vytvárať osobné plány a ľahko pristupovať k pokročilým funkciám. Môžete tiež dostávať upozornenia a upozornenia týkajúce sa kvality ovzdušia a výkonu systému, čím zaistíte, že zostanete informovaní a budete mať pod kontrolou klímu vo svojom dome.

  • Funguje s Amazon Echo, Google Home a Apple HomeKit
    Sensibo Air PRO spolupracuje s Amazon Echo Google Home a Apple HomeKit. Jediným kliknutím prepojíte Air PRO s vaším asistentom Amazon alebo Google a môžete začať. Ovládajte teplotu alebo kontrolujte kvalitu vzduchu hlasom.


Kľúčové vlastnosti

  • Podporuje akúkoľvek klimatizáciu alebo tepelné čerpadlo s diaľkovým ovládaním
  • Funguje s viac ako 10 000 modelmi
  • Inštalácia trvá len minútu
  • Vysoko presný snímač teploty a vlhkosti
  • Potrebujete iba diaľkovo ovládanú klimatizáciu alebo tepelné čerpadlo, smartfón a WiFi sieť s pripojením na internet

Technická špecifikácia
Podporované klimatizácie a tepelné čerpadlá Akákoľvek klimatizácia alebo tepelné čerpadlo s diaľkovým ovládaním
Senzory Vysoko presný snímač teploty a vlhkosti
Univerzálny IR prijímač
Konektivita WiFi, Bluetooth Low Energy (BLE)
802.11 b/g/n 2,4 GHz
Kompatibilita iOS, Android, HTML5
Hlasoví asistenti Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit, SmartThings, IFTTT, API
Elektrický vstup 5 V, 1A micro USB adaptér
Prevádzkové napätie 110-240 V
Rozmery 65 x 65 x 17 mm

Obsah balenia:

  • Ovládač a monitor vzduchu
  • Obojstranná páska
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách