Scorn CZ (Deluxe Edition) [XBOX Series X] - BAZÁR (použitý tovar)

Cena s DPH
39,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
dlhodobo nedostupné
Odkúpime tvoje hry
Kód produktu: 468334
Kepler

Scorn CZ (Deluxe Edition) [XBOX Series X] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

O hre

Scorn je dobrodružná hororová hra z vlastného pohľadu s tiesnivou atmosférou, zasadená do desivého sveta plného podivných tvarov a ponurých prostredí.


Nechajte sa uvrhnúť do neznámeho snového sveta, v ktorom budete osamotení a dočista stratení nelineárnym spôsobom skúmať odlišné, navzájom prepojené oblasti, ktorých znepokojivé prostredia sa samé o sebe vyznačujú svojbytným charakterom.
Každá lokácia obsahuje vlastnú príbehovú tému, hádanky i postavy, ktoré spoločne tvoria neoddeliteľnú súčasť tohto vzájomne súdržného sveta. V priebehu hry budete odomykať nové oblasti, získavať rôzne zručnosti, zbrane aj predmety a pri tom sa snažiť pochopiť to, čo je vám predkladané.

Kľúčové vlastnosti

  • Prepracovaný súdržný svet
    Scorn je zasadený do otvoreného sveta skladajúceho sa z odlišných, navzájom prepojených oblastí. Každá z nich predstavuje spletité bludisko najrôznejších miestností a ciest, ktoré musíte objaviť. Všetko rozprávanie sa odohráva z vášho pohľadu tak, aby žiadne filmové sekvencie neodvádzali vašu pozornosť od hroznej reality živého, dýchajúceho sveta okolo vás. Oči ale majte stále dokorán - hra vám neprejaví najmenší súcit, ak na svojej neľahkej púti prehliadnete niečo dôležité. Všetko tu má svoj dôvod a účel - len musíte prísť na to aký.

  • Uvedomenie si seba samého
    Ponorte sa do hry ešte viac uvedomením si svojho tela a svojich pohybov. Vaše činnosti v hernom svete pôsobia realistickejšie vďaka tomu, že predmety zdvíhate vlastnými rukami (namiesto toho, aby sa len vznášali vo vzduchu) alebo že so strojmi a zariadeniami manipulujete uchopením ich ovládacích prvkov.

  • Správa inventára a munície
    Vaša výzbroj je jasne určená a prísne obmedzená, vďaka čomu zostanete po celú dobu hry v ešte väčšom strehu. Zároveň budete musieť dôkladne rozmýšľať, kedy bojovať, kedy sa ukryť a aký dopad vlastne majú vaše činnosti na okolitý svet. Aby ste mohli postúpiť ďalej, budete tak musieť neustále prispôsobovať svoj herný štýl.


Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra SCORN
  • Exkluzívny steelbook
  • Pôvodný digitálny soundtrack od Aetheka a Lustmorda
  • 192-stránkový digitálny artbook s obrovským množstvom jedinečných kresieb a návrhov z desivého sveta tejto hry

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách