SanDisk Extreme 32GB SD card

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
14,99 €
12,90 €
Cena bez DPH: 10,75 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 479241
SanDisk

SanDisk Extreme 32GB SD card [SDSDXVT-032G-GNCIN]

S pamäťovou kartou SanDisk Extreme SD UHS-I ušetrite čas pri prenose médií s rýchlosťou čítania až 180 MB/s s technológiou SanDisk QuickFlow Technology (64 GB – 512 GB). Spárujte so SanDisk Professional PRO-READER SD a microSD na dosiahnutie maximálnej rýchlosti (predáva sa samostatne). S rýchlosťou snímania až 130 MB/s a rýchlosťou UHS Class 3 (U3) nahrávanie, ste pripravení zachytiť 4K UHD video vo vysokom rozlíšení bez zaseknutia. Navyše je skonštruovaný tak, aby odolal počasiu, vode, nárazom a iným nie práve ideálnym podmienkam, takže si môžete byť istí, že je dobré ísť kamkoľvek.

O produkte

  • Zlepšite efektivitu svojho pracovného postupu
    Vďaka technológii SanDisk QuickFlow (64 GB – 512 GB) táto karta optimalizuje výkon pre časovo úsporné vykladanie médií s rýchlymi prenosovými rýchlosťami až 180 MB/s. Spárujte so SanDisk Professional PRO-READER SD a microSD na dosiahnutie maximálnej rýchlosti (predáva sa samostatne).
  • Rýchlosť snímania až 130 MB/s
    S rýchlosťou snímania až 130 MB/s je karta ideálna na zachytenie aktuálnej akcie bez toho, aby vám unikol.
  • Ideálne pre 4K UHD video
    Niekedy je rýchlosť to, čo potrebujete. Karta SanDisk Extreme SD UHS-I poskytuje výkon na zachytávanie úžasného, neprerušovaného 4K UHD videa.
  • Odolnosť, na ktorú sa môžete spoľahnúť
    Karta SanDisk Extreme SD UHS-I bola vyrobená a testovaná v drsných podmienkach a je odolná voči teplote, vode, nárazom a röntgenovému žiareniu.


Technická špecifikácia

Typ karty: SDHC
Trieda: Neuvedené
Kapacita: 32 GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť zápisu: 130 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)

Obsah balenia:

  • SanDisk
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách