Samsung Galaxy Watch Ultra, Titanium Gray

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
699 €
Cena bez DPH: 582,50 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Samsung výkupný bonus 150 EUR
Kód produktu: 477726
Samsung

Samsung Galaxy Watch Ultra, Titanium Gray [SM-L705FDAAEUE]

Galaxy AI je konečne tu


Hodinky, ktoré vás poznajú najlepšie, opät prichádzajú a sú múdrejšie než kedykoľvek predtým! Tento krát si vás získajú množstvom nových funkcií, úžasným Galaxy AI a batériou s veľkou kapacitou. Dostupné v niekoľkých farebných viariantoch si získajú srdce každého športovca alebo aj obyčajného človeka a vďaka rôznym funkciám vám naplánujú deň tak, aby ste si ho užili a zdravo sa pri tom hýbali. Nechajte sa očariť inteligentnou mágiou nových hodiniek Samsung Galaxy Watch Ultra!

O produkte

  • S takouto batériou sa nestratíte
    Hodinky sú vyvinuté tento krát aj pre vytrvalostných športovcov. S vyššou kapacitou batérie prichádzajú aj dva úsporné režimy - klasický a režim úspory pri cvičení. Klasický predĺži batériu o cca 100 hodín a režim úspory pri cvičení o cca 48 hodín.

  • Nájdite podmorské poklady
    Pokiaľ ste adrenalínový nadšenec a občas sa chodíte aj potápať, hodinky kľudne pribalte so sebou. Hodinky sú odolné proti tlaku až 10 ATM a sú vhodné na nosenie aj v slanej vode. Na takéto používanie hodiniek doporučujeme športový remienok Marine Band.

  • Z extrému do extrému
    Stúpate na hory alebo ste sa vybrali na púšte? Hodinky si nechajte na ruke a nechajte sa nimi sprevádzať v teplotnom rozsahu od -20 stupňov až do 55 stupňov do nadmorskej výšky až 9 000 metrov s odolnosťou proti prachu IP68. Na turistiky do extrémnych podmienok doporučujeme remienok Trail Band.

  • A čo keď sa stratíte?
    S týmito hodinkami sa síce veľmi ťažko stratíte ale keď sa dostanete do akejkoľvek krízovej situície stačí na 5 sekúnd zatlačiť SOS tlačidlo, ktoré automaticky aktivuje sirénu, ktorá sa rozlieha až do vzdialenosti 180 metrov. Ak sa vám podarí neštastne spadnúť, tak hodinky vás podržia a viete z nich poslať automatickú SOS správu alebo zavolať zácharnné služby.

  • Pre nadšencov kombinácie viacerých športov naraz
    Práve pre takýchto ľudí majú hodinky reišenie prepínia režimov rôznych športov. Jednoducho kliknite na rýchle tlačidlo výmeny a užívajte si aktuálne výsledky zo športu, ktorý práve vykonáavte.
  • Svižný procesor pre svižných ľudí
    Hodinky poháňa nový šikovný procesor 3 nm s optimalizovaným výkonom a spotrebou. Takže, keď budete potrebovať rýchlo meniť aplikácie pri rýchlom športe, hodinky sú pripravené držať krok s vaším tempom.
  • Presnejší než kedykoľvek predtým
    Nechajte sa poriadne premerať doposiaľ najpokročilejším senzorom BioActive s 13 LED svetlami a optickým elektronickým senzorom, ktorý sleduje váš tep, fázy spánku a mnoho ďálších údajov s najlepšou možnou presnosťou pre čo najpresnejšie výsledky.
  • Hodinky si vás vždy nájdu
    Týmto hodinkám sa nikdy nestratíte, pretože obsahujú GPS pracujúce na dvoch satelitných pásmach. To znamená, že všetky vaše cesty a tréningy si budete môcť poriadne pozrieť aj po ich dokončení.
  • Múdrejšie a múdrejšie!
    Hodinky bežia s novou umelou inteligenciou Galaxy AI ruka v ruke a prinášajú mnohé pokročilé algoritmy na zlepšenie vášho pôžitku z ich užívania.
  • Vstávajte s úsmevom
    Prejdite si všetky podstatné informácie o vašom stave s funkciou Energy Score. Získajte prehľad o tom ako ste spali alebo čo vás tento deň čaká.
  • Radosť z pohybu
    S týmito hodinkami bude vykonávanie pohybu radosťou. Môžete si vytvoriť dokonalý cvičebný program pre trénovanie na súši ale aj vo vode s režimom Water Lock.
  • Spinkajte zabalený v bavlnke
    Pokiaľ ste problémový spáč tak tieto hodinky sú aj pre vás. Ponúkajú možnosti lepšieho zaspávania a takisto vylepšenia spánku. Displej ukazuje rôzne informácie o spánkovom skóre, srdcovú činnosť či výstupy personalizovaného spánkového kouča.
  • Srdce neoklamete
    Vaše srdce teraz bude presne merané. Hodinky zazamenávajú tep aj rytmus a ak vám zistia, že niečo nie je v poriadku budete upozornený a vyzvaný podrobiť sa testu na elektrokardiograme pre detailnú analýzu.

Technická špecifikácia

Siete
2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
4G LTE
5G nepodporuje
SIM eSIM
Veľkosť/Prevedenie
Rozmer 47,4 x 47,4 x 12,1 mm
Hmotnosť 60,5 g
Prevedenie predná strana - Sapphire Crystal
rám - titánium (grade 4)
zadná strana - Sapphire Crystal/keramika
certifikát IP68 / 10 ATM
vodotesnosť 100 m (do 10 minút)
certifikát MIL-STD 810H
certifikát EKG
Displej
Veľkosť 1,5"
Rozlíšenie 480 x 480 px
Hustota px 327 ppi
Technológia Super AMOLED
Ochrana Sapphire Crystal, vždy-zapnutý displej
Systém/Procesor
Operačný systém Android Wear OS 5
Nadstavba One UI Watch 6
Chipset Exynos W1000 (3 nm)
CPU Penta-core
GPU Mali-G68
Zvuk
Reproduktor áno
Mikrofón áno
3,5 mm audio jack nie
Komunikácia
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
Bluetooth 5.3, A2DP, LE
NFC áno
GPS GPS (L1+L5), GLONASS, GALILEO, BDS
FM rádio nie
Senzory
Akcelerometer áno
Gyroskop áno
Kompas áno
Srdcová frekvencia áno
Barometer áno
Termometer áno (teplota kože)
Altimeter áno
SpO2 áno
Teplota (vody) áno
Batéria
Kapacita 590 mAh
Typ článkov Li-Ion
Prevedenie vstavaná
Nabíjanie bezdrôtové, 10 W (Qi)

Obsah balenia

  • Galaxy Watch Ultra náramok
  • Galaxy Watch Ultra obal
  • bezdrôtová nabíjačka

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách