Samsung EVO Plus SDXC 128 GB, použitý, záruka 12 mesiacov

Cena s DPH
13,90 €
Cena bez DPH: 11,58 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 477416
Samsung
pouzity
JEDNÁ SA O POUŽITÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, pripravený na okamžité používanie. Ide o bezchybný výrobok, ktorý môže obsahovať stopy po používaní a balenie môže obsahovať len základné príslušenstvo. Pre bezpečné zabalenie výrobku môže byť použité alternatívne balenie. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme 12 mesačnú záruku.

Samsung EVO Plus SDXC 128 GB, použitý, záruka 12 mesiacov [MB-SC128K/EU]

Získajte viac miesta a vyššiu rýchlosť. Doprajte svojim zariadeniam najvyššiu kapacitu a najvyššiu rýchlosť čítania i zapisovania dát v porovnaní s pamäťovými kartami v rovnakej triede. Umožní uloženie záznamu vo vysokom rozlíšení, vďaka tomu budete mať k dispozícii kvalitnú nahrávku s čistými detailmi.. Vďaka výkonu a spoľahlivosti je dokonale stvorená, aby vám pomohla zachovať všetky vaše spomienky.

Prečo kúpiť pamätovú kartu Samsung ?

  • SD karta na každú príležitosť
    Rozšírte kapacitu vašich zariadení pomocou SD karty EVO Plus, ktorá poskytuje množstvo miesta pre všetky vaše obľúbené aktivity – počnúc digitálnymi zrkadlovkami, modernými kamerami či klasickými počítačmi. So svojou rýchlosťou čítania dát je navyše ideálna pre 4K videá vo vysokom FHD rozlíšení.
  • Stihnete všetko, čo vám život ponúka
    Užite si bleskovú rýchlosť 130 MB/s pri presúvaní veľkých súborov. Zaradením do kategórie U3 (UHS Speed Class 3) zvládne karta EVO Plus aj tie najnáročnejšie úlohy. Nielenže podporuje 4K videá a sériové snímanie, ale zároveň umožňuje jednotlivé zábery okamžite nahrať do počítača a následne zdieľať s priateľmi.
  • K vašim službám
    Osloboďte sa od bežných limitov a nájdite si svoju vysnívanú kapacitu pre všetky vaše spomienky. Na výber máte z rozličných možností – či už ide o 32 GB, 64 GB, 128 GB alebo 256 GB pamäťové karty. Prestaňte sa trápiť s nedostatkom priestoru a vyberte si takú, ktorá bude pre vás tá najvhodnejšia!
  • 7 spôsobov prvotriednej ochrany
    Exkluzívna SD karta EVO Plus je navrhnutá tak, aby prežila aj náročnejšie podmienky počas vašich dobrodružstiev. Nezáleží na tom, či ste v bezpečí domova, na potulkách vonku alebo na vzrušujúcich cestách – vaše zážitky si zaslúžia spoľahlivú ochranu za každých okolností. A to všetko navyše s unikátnou 10-ročnou zárukou.
  • Svetová jednotka na poli pamätí typu flash
    Ani extrémne počasie či dlhá prevádzka výkonu karty PRO Endurance neohrozí. Náročným testovaním a päťnásobnou odolnosťou obstojí voči magnetom, röntgenovému žiareniu, vode, pádu, opotrebovaniu a odolá prevádzkovým teplotám v rozsahu od -25 °C do 85 °C6.
  • Svetová jednotka medzi flash pamäťami
    Zažite špičkový výkon a spoľahlivosť, ktorú vám dopraje len svetová jednotka medzi pamäťovými diskami už od roku 2003. Firmvér i ďalšie komponenty, vrátane svetovo uznávaných DRAM a NAND od spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, čo zaisťuje komplexnú integráciu kvality, ktorej môžete dôverovať.

Technická špecifikácia

Parametre
Typ pamäťovej karty: Micro SDXC
Trieda: U3, V30, Trieda 10
Kapacita: 128 GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 130 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania. Rýchlosť čítania/zápisu vyžaduje kompatibilné zariadenia schopné dosiahnuť takéto rýchlosti a môže sa líšiť medzi rôznymi hostiteľskými zariadeniami a testovacími podmienkami. Pre produkty nekompatibilné s rozhraním UHS-I sa môžu rýchlosti líšiť v závislosti od rôznych podmienok rozhrania.)
Rýchlosť zápisu: Neuvedené
Záruka: 10 rokov

Obsah predajného balenia:

  • Samsung EVO Plus SDXC 128 GB

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách