Samsung Clear View Cover S22 Plus, burgundy, vystavený, záruka 21 mesiacov

24,99 €
21,99 €
Cena bez DPH: 18,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 479199
Samsung
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

Samsung Clear View Cover S22 Plus, burgundy, vystavený, záruka 21 mesiacov [EF-ZS906CEEGEE]

Toto unikátne puzdro ponúka okamžitý a neobmedzený prístup k informáciám na obrazovke vďaka Samsung ID čipu. Stlačením vypínacieho tlačidla máte prístup ku kontrole času, počasia a ďalším položkám stavu, ako sú zmeškané hovory a upozornenia. Prijať alebo odmietnuť prichádzajúce hovory môžete jednoduchým prejdením prsta.

Prečo kúpiť Samsung Clear View Cover ?

  • Kvalitné a štýlové originálne flipové puzdro
  • Poskytuje rýchly prístup ku kľúčovým funkciám telefónu a schopnosť reagovať na prichádzajúce hovory a upozornenia bez otvorenia krytu
  • Nová konštrukcia umožňuje ľahkú inštaláciu a pridáva výnimočnú ochranu rohov vášho prístroja
  • Puzdro navyše skvele vyzerá, takže okrem precíznej ochrany, urobí z vášho telefónu ešte štýlovejší kúsok
  • Flipové puzdro sa vyznačuje antimikrobiálnym povlakom, ktorý ho chráni pred 99,9 % baktérií. Je naplnené aditívom na báze zinku overeným na blokovanie mikrobiálneho rastu, takže môžete svoj telefón nepretržite udržiavať v čistote pred baktériami.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách