Record of Lodoss War Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Record of Lodoss War - PS5
34,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 444905
MergeEN dabing

Record of Lodoss War [PS4]

Fanúšikovia Record of Lodoss War aj úplne noví hráči si môžu naplno vychutnať tento najnovší diel tejto série!

Record of Lodoss War – Deedlit in Wonder Labyrinth je 2D akčná prieskumná hra vyvinutá pod prísnym dohľadom pôvodného tvorcu Ryo Mizuna, ktorá zobrazuje predtým neznámy príbeh Deedlit a udalosti vedúce k Record of Lodoss War : Diadém zmluvy.

O hre

PRÍBEH
Deedlit sa náhle prebudí na tajomnom, neznámom mieste. Kde som? Prečo som tu? Keďže nablízku nie je nikto, kto by odpovedal, jej otázky sa stretávajú len s tichom.

HERNÉ FUNKCIE

  • Útoky mečom a šípom: Použite svoj meč na silné útoky na blízko proti nepriateľom v dosahu alebo použite projektilové útoky pomocou luku a šípov proti tým, ktorí sú vzdialení.

  • Vymeniteľné vybavenie: Postupne sa vybavujte a používajte meče a šípy získané počas vašej cesty. Výkonné zbrane a nástroje, ktoré získate, môžete počas cesty využiť vo svoj prospech. Môžete tiež predať zbrane, ktoré už nepotrebujete.

  • Vymeniteľní elementálni duchovia: Striedajte medzi výberom užitočných elementárnych duchov a zmeňte rôzne atribúty Deedlitu. Pri používaní Sylpha, ducha vetra, spôsobujú útoky založené na vetre menšie škody. Keď sa používa plameňový duch Salamander, útoky založené na ohni spôsobujú menšie škody.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách