Razer Stream Controller X

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
169,99 €
Cena bez DPH: 141,66 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 473668
Razer

Razer Stream Controller X [RZ20-04790100-R3M1]

Začnite vašu streamerskú kariéru štýlovo


Či už ste začínajúci alebo známy streamer alebo tvoríte obsah a chcete mať ďalšie makro tlačidlá pri sebe tak Razer Stream Controller X je to pravé pre vás.
Razer Stream Controller X je skvelý nástroj na zefektívnenie akejkoľvek práce na počítači. Ponúka 15 tlačidiel, ktoré si môžete nakonfigurovať pre rôzne skratky ako napríklad skratky pre rôzne aplikácie, stlmenie mikrofónu, úpravy videa a mnoho ďalších.

O produkte

  • 15 šikovných tlačidiel
    Vytvorte si praktické skratky na streamovanie, úpravu videa, produkciu hudby a iné. Ovládajte aplikácie, svetlá, zvuk a ďalšie funkcie, ktoré si nastavíte niekoľkými klikmi. Tlačidlá si môžete aj vizuálne prispôsobiť podľa vašich preferencií.

  • Jedno tlačidlo na viac vecí
    Vďaka makru, si môžete jedno tlačidlo nastaviť aby spravovalo viacej funkcií. Napríklad môžete jedným tlačidlo zapnúť aplikáciu a taktiež zapnúť stream. Jedinou hranicou je vaša predstavivosť.

  • Ešte väčšie prispôsobenie
    Razer Stream Controller ponúka možnosť výmeny vonkajšieho krytu za iný a keďže funguje na pricípe magnetov, menenie týchto krytov je veľmi jednoduché. Odviažte sa a navrhnite si vlastný motív na čistý kryt ! (kryty sa predávajú samostatne)

  • Magnetický stojan pre vaše pohodlie
    Pokiaľ preferujete aby váš Controller bol jemne naklonený tak si jednoducho môžete magneticky pripojiť na zadnú stranu stojan, ktorý poskytne jasný výhľad na všetky tlačidlá a vďaka protišmykovej spodnej strane ostane vás Controller stá na mieste.

  • Prispôsobenie podľa aplikácii
    Ako už bolo spomenuté, jedno tlačidlo môže mať aj viacej funkcií ale aby vám bolo ponúknuté maximálne prispôsobenie, tak si môžete nastaviť dynamický režim, ktorý automaticky prepína profily a nastavenia podľa zapnutej aplikácie.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách