Razer Seiren V3 Mini, ružový (quartz)

Cena s DPH
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 475226
Razer

Razer Seiren V3 Mini, ružový (quartz) [RZ19-05050200-R3M1]

Kompaktná jasnosť

Zoznámte sa s Razer Seiren V3 Mini – ultrakompaktným USB mikrofónom, ktorý teraz obsahuje ešte viac. Vďaka novej funkcii stlmenia klepnutím a pokročilému prispôsobeniu zvuku si vychutnajte nahrávanie hlasu v štúdiovej kvalite s dokonalým spoločníkom vo veľkosti pinty na hranie hier, streamovanie a chatovanie.


  • Krištáľovo čisté zachytenie hlasu
    Pôsobivá citlivosť mikrofónu, vybavená špeciálnou kondenzátorovou kapsulou, dokáže zachytiť viac detailov najmä pri vyšších frekvenciách, čím zaistí, že váš hlas bude vysielať s hviezdnou čistotou a kvalitou.

  • Väčšia izolácia hlasu
    Užší vzor snímania umožňuje mikrofónu sústrediť sa na váš hlas a zároveň potláčať hluk v miestnosti, takže sa už nikdy nebudete musieť obávať zvukov, ako je písanie alebo klikanie myšou.

  • Okamžité ovládanie
    Či už hráte, chatujete alebo streamujete, okamžite zabráňte poruchám zvuku jednoduchým klepnutím na hornú časť mikrofónu a na prvý pohľad zistíte, či je mikrofón aktívny alebo nie pomocou LED indikátora stavu.

  • Tlmí hluk
    Nájdite si svoje miesto vďaka sklopnému mikrofónovému stojanu, ktorý je vybavený aj vstavaným tlmičom nárazov, ktorý tlmí hluk spôsobený náhodnými nárazmi a nárazmi. Dá sa odpojiť pre nastavenie ramena výložníka.

  • Bezproblémové nastavenie
    Buďte pripravení hrať, streamovať alebo chatovať v priebehu niekoľkých sekúnd. Jednoducho pripojte USB mikrofón k počítaču a môžete začať – nie je potrebný žiadny softvér ani ovládače. Funguje s Discord, OBS Studio a XSplit.

  • Jednorazové ovládanie
    Vytvorte dokonalé prostredie z jednej výkonnej platformy. Prispôsobte si osvetlenie mikrofónu, nastavte sample a bitové rýchlosti na úrovni štúdia, spravujte mix streamu a nastavte samostatné mixy hlasitosti pre prehrávanie a váš stream a ďalšie.

  • LED indikátor
    Či je mikrofón aktívny alebo nie, môžete ľahko zistiť podľa indikátora stavu LED na prednej strane mikrofónu. Indikátor sa zobrazí na červeno, keď je mikrofón stlmený, a na zeleno, keď je mikrofón aktívny.

Technická špecifikácia
Typ mikrofónu: 14 mm kondenzátorový mikrofón
Typ pripojenia: Kábel USB typu A až C
Dosah: Neuvedené
Frekvencia: 96 kHz
Latencia: Neuvedené
Kodeky: Neuvedené
Audio rozhranie: Neuvedené
Doba plného nabitia: Neuvedené
Pracovná doba: Neuvedené
Priemer mikrofónu: 6 cm
Hmotnosť: 0,2 kg


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách