Radiant Tale Fanfare! Nintendo SWITCH

59,99 €
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 476778
AksysEN titulky

Radiant Tale Fanfare! [NSW]

Zachráňte cirkus!


Zachráňte stratený cirkus a pokúste sa znova zaujať divákov! Skupina, ktorú by ste možno nečakali je posledná nádej pre tento cirkus. Skladá sa z bláznivého draka, pochmúreho klauna, bojácneho kúzelníka ale aj nemotorného akrobata či zlého vedúceho.

Na scénu prichádza Tifalia, nová nádejná producentka, ktorá sa posnaží z tejto skupiny urobiť hviezdy a vytiahnuť tento cirkus zase na vrchol.

O hre

  • Pokračujte v hlavnom príbehu s Tifaliou a piatimi umelcami. Nájdete cestu na vrchol alebo zvolíte cestu šťastného konca?

  • Príbeh "Čo ak?" prináša jemné prekrútenie udalostí. Tifalia si konečne začne zvykať na život sekretárky, ale niečo alebo niekto jej vojdú do života a trošku ho zmenia. Do príbehu vojdú nové emócie, miesta a ľudia.

  • Preskúmajte čo sa deje v iných scénach počas hlavného príbehu v móde Interlude. Séria miniepizód, ktoré vás budú sprevádzať tým čo sa dialo počas hlavného príbehu a nemali ste to možnosť vidieť. Tento pohľad na svet prináša nové perspektívy a vysvetlenie jednotlivých scén hlavného príbehu.




Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách