Niceboy ION ThermoKettle TK5 rýchlovarná kanvica, čierna

Cena s DPH
46 €
Cena bez DPH: 38,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 478536
Niceboy

Niceboy ION ThermoKettle TK5 rýchlovarná kanvica, čierna [kettle-tk5-black]

Dizajnová rýchlovarná kanvica

Niceboy ION ThermoKettle TK5 je elegantná kanvica s možnosťou nastavenia teploty vody. S výkonom 2200 W a objemom 1,7 litra v priebehu chvíľky uvarí dostatok horúcej vody pre celú rodinu alebo návštevu. Kanvica ponúka aj funkciu udržiavania teploty až 6 hodín. Bezstarostné používanie zaručujú bezpečnostné prvky, ako sú dvojité steny s technológiou TOUCH Guard alebo automatické vypnutie po dosiahnutí bodu varu.

O produkte

  • Nastavenie optimálnej teploty pre každý nápoj
    Niceboy ION ThermoKettle TK5 vám poskytuje viac možností. Vďaka možnosti výberu z piatich rôznych teplôt od 40 do 100 °C si môžete vychutnať dokonalú šálku kávy alebo detskej vody uvarenej presne pri optimálnej teplote. A to nie je všetko! Vďaka funkcii udržiavania teploty po dobu 6 hodín si môžete vychutnať každý dúšok horúceho nápoja rovnako čerstvý a lahodný, ako bol práve uvarený.

  • Rad bezpečnostných prvkov pre maximálnu bezpečnosť pri každom použití
    Niceboy ION ThermoKettle TK5 má celý rad bezpečnostných prvkov. Dvojitá stena s technológiou TOUCH Guard zaručuje, že povrch kanvice zostane vždy chladný na dotyk. Kanvica je vybavená funkciou automatického vypnutia po ukončení varu alebo ochranou proti chodu naprázdno. Uzamykateľné veko zabraňuje náhodnému otvoreniu počas prevádzky. Kontrolka prevádzky vás informuje o tom, že je kanvica v činnosti, takže sa nemusíte pýtať, či ste kanvicu zapli alebo nie.

  • Už žiadne zbytočné čakanie, voda sa ohreje rýchlo a v dostatočnom množstve
    S rýchlovarnou kanvicou Niceboy ION ThermoKettle TK5 už nikdy nebudete čakať na horúcu vodu! S výkonom 2200 W to ide naozaj rýchlo. Stačí pár okamihov a máte pripravenú vriacu vodu na váš obľúbený čaj, kávu alebo akýkoľvek iný horúci nápoj. Nezabúdajme ani na objem - s 1,7 litrami je naša kanvica dostatočne veľká na to, aby ste v nej uvarili dostatok nápojov pre všetkých svojich priateľov na jedno posedenie. Tak prečo čakať na ohriatie vody? S kanvicou TK5 to ide tak rýchlo, že si budete môcť v okamihu vychutnať každý dúšok.

  • Jednoduchá údržba a spoľahlivosť vďaka prvotriednym materiálom a pokročilým funkciám
    S rýchlovarnou kanvicou Niceboy ION ThermoKettle TK5 je používanie a údržba hračka! Vnútorná časť kanvice je celá vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 304. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou proti korózii a zápachu, jednoduchým čistením a celkovo dlhou životnosťou. Vďaka 360° otočnej základni a konektoru STRIX sa s kanvicou ľahko manipuluje a skrytá vykurovacia špirála minimalizuje starosti s vodným kameňom a uľahčuje čistenie.


Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita 1,7 litra poskytuje dostatočný objem na prípravu väčšieho množstva horúcej vody pre vaše obľúbené nápoje
  • Vďaka 360° otočnej základni môžete kanvicu umiestniť na základňu z akéhokoľvek uhla
  • Vďaka svetelnej indikácii prevádzky vždy jasne vidíte, kedy je kanvica v prevádzke
  • Vďaka dvojitej stene s inovatívnou technológiou TOUCH Guard si povrch kanvice vždy udržiava príjemnú teplotu pre bezpečnú manipuláciu
  • Vykurovacia špirála je ukrytá pod vykurovacou základňou z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Vysoko spoľahlivý a odolný konektor STRIX uľahčuje pripojenie a odpojenie kanvice od základne

Technická špecifikácia
Kapacita 1,7 l
Napätie 220 – 240 V, 50 Hz
Výkon 1850 – 2200 W
Dĺžka kábla Neuvedené

Obsah balenia:

  • Kanvica
  • Základňa
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách