Niceboy ION Smart Kettle Onyx black

Cena s DPH
64,90 €
Cena bez DPH: 54,08 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 478538
Niceboy

Niceboy ION Smart Kettle Onyx black [smart-kettle-b]

Dizajnová rýchlovarná kanvica

Niceboy ION SmartKettle je inteligentná kanvica s vlastnou mobilnou aplikáciou Niceboy ION. Vďaka jedinečným piatim nastaveniam teploty, výkonu 2200 W a funkcii udržiavania teploty po dobu 6 hodín je ideálna pre všetky vaše potreby. Objem 1,7 litra poskytne dostatok horúcej vody pre celú rodinu alebo veľkú párty. Bezpečnostné funkcie, ako je dvojitá stena s technológiou TOUCH Guard a automatické vypnutie po dosiahnutí bodu varu, zaručujú bezpečné a spoľahlivé používanie.

O produkte

  • Vyhovie vašim potrebám vďaka nastaviteľnej teplote vody a udržiavaniu teploty
    S kanvicou Niceboy ION SmartKettle máte viac možností na prípravu svojich obľúbených nápojov. Vyberte si z piatich rôznych teplôt od 40 do 100 °C a pripravte si čaj alebo kávu presne pri optimálnej teplote. Rodiny s malými deťmi ocenia aj nastavenie teploty, pretože ohrev na nižšiu teplotu je ideálny na prípravu detskej stravy. A inovatívna funkcia udržiavania teploty až 6 hodín zaručuje, že budete mať vždy pripravenú vodu so správnou teplotou.

  • Inteligentná kanvica s mobilnou aplikáciou Niceboy ION
    Doprajte si ráno o pár chvíľ viac v posteli a zapnite si vodu na čaj na diaľku! Pomocou aplikácie Niceboy ION môžete inteligentnú kanvicu Niceboy ION SmartKettle ovládať z mobilného telefónu. Môžete nastaviť automatické scenáre a dokonca kanvicu prepojiť s ďalšími inteligentnými produktmi Niceboy ION. Aplikácia ponúka jednoduchú správu všetkých vašich inteligentných spotrebičov Niceboy ION vrátane možnosti výberu jazyka, v ktorom sa cítite najlepšie - čeština, slovenčina, angličtina a ďalšie.

  • Inteligentné ochrany zaisťujú bezpečné a bezstarostné používanie
    S rýchlovarnou kanvicou Niceboy ION SmartKettle si môžete vychutnať pohodlnú a bezpečnú prípravu horúcich nápojov. Inovatívna technológia TOUCH Guard udržiava povrch kanvice chladný na dotyk. Kanvica je vybavená funkciou automatického vypnutia pri dosiahnutí varu a ochranou proti chodu naprázdno. Bezpečnostné uzamykateľné veko zabraňuje náhodnému otvoreniu počas ohrevu. Svetelný indikátor prevádzky vám jasne ukáže, kedy je kanvica v prevádzke, takže budete mať vždy prehľad.

  • Vďaka rýchlemu ohrevu vody budete mať viac času pre seba
    S rýchlovarnou kanvicou Niceboy ION SmartKettle ohrejete vodu v priebehu okamihu. Vysoký výkon kanvice totiž zabezpečuje extrémne rýchly ohrev, takže na vriacu vodu nemusíte dlho čakať, čo vám ušetrí cenné minúty pri každodennej príprave čaju, kávy alebo iných horúcich nápojov. A veľká kapacita kanvice 1,7 litra je ideálna na prípravu aj väčšieho množstva vody naraz, čo vám ušetrí čas a energiu.

  • Objavte čaro bezstarostného používania a dlhej životnosti
    S kanvicou Niceboy ION SmartKettle je používanie a údržba kanvice úplne bezproblémová! Jej vnútro je vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele 304, ktorá sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou proti korózii a zápachu, jednoduchým čistením a dlhou životnosťou. Kanvica je vybavená integrovaným konektorom STRIX, ktorý zaručuje spoľahlivú a bezpečnú prevádzku. Otočná základňa o 360° uľahčuje manipuláciu a skrytá vykurovacia špirála zabezpečuje jednoduchú údržbu a minimalizuje usadzovanie vodného kameňa.


Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita 1,7 litra poskytuje dostatočný objem na prípravu väčšieho množstva horúcej vody pre vaše obľúbené nápoje
  • Vďaka 360° otočnej základni môžete kanvicu umiestniť na základňu z akéhokoľvek uhla
  • Vďaka svetelnej indikácii prevádzky vždy jasne vidíte, kedy je kanvica v prevádzke
  • Vďaka dvojitej stene s inovatívnou technológiou TOUCH Guard si povrch kanvice vždy udržiava príjemnú teplotu pre bezpečnú manipuláciu
  • Vykurovacia špirála je ukrytá pod vykurovacou základňou z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Vysoko spoľahlivý a odolný konektor STRIX uľahčuje pripojenie a odpojenie kanvice od základne

Technická špecifikácia
Kapacita 1,7 l
Napätie 220 – 240 V, 50 Hz
Výkon 1850 – 2200 W
Dĺžka kábla Neuvedené

Obsah balenia:

  • Kanvica
  • Základňa
  • Dokumentácia

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách