Niceboy ION Kettle K3 rýchlovarná kanvica, čierna

Cena s DPH
31 €
Cena bez DPH: 25,83 €
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 478531
Niceboy

Niceboy ION Kettle K3 rýchlovarná kanvica, čierna [kettle-k3-black]

Dizajnová rýchlovarná kanvica

Inovatívna rýchlovarná kanvica Niceboy ION Kettle K3 spája elegantný dizajn, bezpečnosť a vysoký výkon. Vďaka príkonu 2200 W dokáže kanvica v okamihu priviesť k varu celý objem 1,7 l, čo z nej robí ideálnu voľbu do každej kuchyne. A bezpečnostné funkcie, ako sú dvojitá stena s technológiou TOUCH Guard a automatické vypnutie po dosiahnutí bodu varu, zabezpečujú bezstarostné používanie.

O produkte

  • Nadčasový dizajn a kvalitné materiály, ktoré sa budú vo vašej kuchyni vynímať
    Rýchlovarná kanvica Niceboy ION Kettle K3 sa vyznačuje nielen estetickým dizajnom, ale čo je dôležitejšie, je vyrobená z kvalitných a bezpečných materiálov s ohľadom na odolnosť a pohodlie používateľa. Vnútorná časť kanvice je kompletne vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele 304, materiálu známeho svojou vysokou odolnosťou voči korózii a zápachu. Vďaka tejto kvalitnej oceli je kanvica odolná voči rôznym druhom nečistôt a ľahko sa čistí, čo zaručuje jej dlhú životnosť.

  • Pre váš pokoj má množstvo bezpečnostných prvkov
    Kanvica Niceboy ION Kettle K3 bola navrhnutá s ohľadom na vašu bezpečnosť. Vďaka dvojitej stene s inovatívnou technológiou TOUCH Guard si povrch kanvice vždy udržiava príjemnú teplotu. Kanvica sa automaticky vypne, keď dosiahne bod varu, čím chráni zariadenie pred prehriatím a zvyšuje energetickú účinnosť. LED indikátor prevádzky vám poskytuje jednoduchú vizuálnu kontrolu prevádzky, zatiaľ čo senzory chránia kanvicu pred vyčerpaním, automaticky vypnú kanvicu, keď nie je dostatok vody.

  • Vďaka vysokému výkonu a veľkej kapacite vám šetrí čas
    Rýchlovarná kanvica Niceboy ION Kettle K3 je vďaka rýchlemu ohrevu vody a veľkej kapacite skvelou voľbou do každej kuchyne alebo kancelárie. S výkonom 2200 W dokáže priviesť vodu k varu naozaj rýchlo, čo oceníte najmä v hektických chvíľach, keď si ráno potrebujete čo najskôr pripraviť kávu. A s objemom 1,7 litra ohreje naraz dostatok vody pre celú rodinu alebo veľkú návštevu. S rýchlovarnou kanvicou Niceboy ION Kettle K3 získate spoľahlivého pomocníka na rýchly ohrev vody bez čakania.

  • Premyslené používanie
    Pri rýchlovarnej kanvici Niceboy ION Kettle K3 si môžete byť istí, že každý detail bol premyslený tak, aby vám čo najviac uľahčil každodenné používanie. Otočná 360-stupňová základňa vám umožní kanvicu ľahko ovládať a manipulovať s ňou bez ohľadu na to, v akom uhle ju položíte. Skrytá vykurovacia špirála uľahčuje čistenie a minimalizuje obavy z vodného kameňa. Navyše možnosť uložiť kábel priamo do základne kanvice vám pomôže udržať v kuchyni poriadok.


Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita 1,7 litra poskytuje dostatočný objem na prípravu väčšieho množstva horúcej vody pre vaše obľúbené nápoje
  • Vďaka 360° otočnej základni môžete kanvicu umiestniť na základňu z akéhokoľvek uhla
  • Vďaka svetelnej indikácii prevádzky vždy jasne vidíte, kedy je kanvica v prevádzke
  • Vďaka dvojitej stene s inovatívnou technológiou TOUCH Guard si povrch kanvice vždy udržiava príjemnú teplotu pre bezpečnú manipuláciu
  • Vykurovacia špirála je ukrytá pod vykurovacou základňou z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Otočná základňa kanvice má dostatok priestoru na kábel, čo uľahčuje manipuláciu a prenášanie

Technická špecifikácia
Kapacita 1,7 l
Napätie 220 – 240 V, 50 Hz
Výkon 1850 – 2200 W
Dĺžka kábla Neuvedené

Obsah balenia:

  • Kanvica
  • Základňa
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách