Niceboy ION AirSonic ICON fén, modrý

Cena s DPH
26,90 €
Cena bez DPH: 22,42 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 478510
Niceboy

Niceboy ION AirSonic ICON fén, modrý [airsonic-icon]

Dokonalý a šetrný styling s ionizačnou starostlivosťou.

Fén Niceboy ION AirSonic ICON je vybavený výkonným 2200 W motorom, ktorý zaisťuje rýchle a účinné sušenie vlasov. Ionizačná technológia zanecháva vlasy jemné, lesklé a chránené pred poškodením. Priložený koncentrátor a difuzér umožňujú precízny styling a prirodzený objem. Fén ponúka dve rýchlosti a tri nastavenia teploty vrátane tlačidla studeného vzduchu, čo zaručuje profesionálny styling priamo u vás doma.

O produkte

  • Vytvorte si dokonalý účes za okamih
    Fén Niceboy ION AirSonic ICON je vybavený výkonným 2200W motorom, ktorý zaručuje nielen rýchle, ale aj účinné vysušenie vlasov. Vďaka tomuto vysokému výkonu si fén poradí aj s tými najhustejšími a najdlhšími vlasmi za výrazne kratší čas, čo oceníte najmä počas ranného zhonu alebo pred dôležitými udalosťami. Výkonný motor tiež poskytuje konštantný a silný prúd vzduchu, ktorý umožňuje rovnomerné a presné sušenie, čo vedie k lepším výsledkom a zdravším vlasom.

  • Buďte kreatívni vďaka špeciálnym nadstavcom
    Fén Niceboy ION AirSonic ICON je vybavený výkonným 2200 W motorom, ktorý zaručuje nielen rýchle, ale aj účinné vysušenie vlasov. Vďaka tomuto vysokému výkonu si fén poradí aj s tými najhustejšími a najdlhšími vlasmi za výrazne kratší čas, čo oceníte najmä počas ranného zhonu alebo pred dôležitými udalosťami. Výkonný motor tiež poskytuje konštantný a silný prúd vzduchu, ktorý umožňuje rovnomerné a presné sušenie, čo vedie k lepším výsledkom a zdravším vlasom.

  • Buďte kreatívni vďaka špeciálnym nadstavcom
    Fén Niceboy ION AirSonic ICON obsahuje dva nástavce - koncentrátor a difuzér. Tie vám umožnia vytvarovať účes presne podľa vašich predstáv. Koncentrátor je ideálny na presné sušenie a tvarovanie jednotlivých prameňov, zatiaľ čo difuzér je skvelý na prirodzené vlny a objem. Tieto praktické nástavce vám umožnia maximálnu flexibilitu a kreativitu pri každodennom stylingu.


Kľúčové vlastnosti

  • Fén poskytuje dostatok voľnosti pohybu vďaka 1,7 metra dlhému káblu
  • Poistka chráni fén pred poškodením - ak hrozí prehriatie, preventívne vypne fén, kým teplota neklesne na bezpečnú úroveň
  • Vďaka účinnému motoru s nízkou hlučnosťou už sušenie vlasov nebude rušiť domáce pohodlie
  • Poskytnite svojim vlasom tú najlepšiu starostlivosť vďaka ionizačnej technológii

Technická špecifikácia
Výkon 2200 W
Napätie 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Trieda ochrany spotrebiča II.
Spotreba energie vo vypnutom stave 0,00 W

Obsah balenia:

  • Niceboy ION
  • Koncentrátor
  • Difuzér
  • Dokumentácia

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách