NHL 25 CZ Typ konzoly:

+ Darček: 2024/2025 Upper Deck MVP Hockey Retail Balíček Kariet v cene 1,99 €
DOSTUPNÉ TIEŽ NA NHL 25 CZ - PS5
79,99 €
74,99 €
Cena bez DPH: 62,49 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
NHL25 TRADE IN
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 479093
ElectronicCZ titulky
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 04. 10. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

NHL 25 CZ [Xbox Series X|S]

Darček - 2024/2025 Upper Deck MVP Hockey Retail Balíček Kariet  v cene 1,99 €
Najrýchlejší o objednávke dostanú zberateľské hokejové karty 2024/2025 Upper Deck MVP Hockey.
Zobraziť celý popis darčeka



Ak nám donesiete starú NHL 24 tak dostanete výkupný bonus pri kúpe novinky NHL 25!


Nové športové dobrodružstvá na ľade prichádzajú v podobe NHL 25 !


Spoločnosť EA prichádza s ďalšou stálicou v kategórii športových hier a to s NHL 25. NHL 25 prichádza s novým systémom inteligencie, ktorá umožňuje ovládať každý centimeter ľadového ihriska nazývanou ICE-Q. Okrem takéhoto skvelého AI hra obsahuje aj ďalšie nové alebo prerobené funkcie, ktoré vám hru urobia ešte lepšou a skutočnejšou.

V hre NHL 25 sa môžete tešiť na nové zážitky v režime Franchise, prepracované podujatia WOC, nový režim HUT Wildcard a zjednodušené získavanie XP. Nový systém Grudge Match System sleduje históriu súťaženia vo všetkých online a offline režimoch a obohacuje hry o špeciálne X-Faktory, ktoré môžete získať v predchádzajúcich zápasoch proti konkurenčným tímom.

Čakania bolo dosť. Nasaďte si korčule a vrhnite sa na ľad !

O hre

  • Realizmus a inteligencia v podobe ICE-Q
    NHL 25 predstavuje novú formu umelej inteligencie v hre, nazývanú ICE-Q. ICE-Q je inteligencia založená na logickom animačnom systéme, ktorý reaguje na kontextové udalost na ľade a spôsobuje to, že ponúka až trojicu nových funkcií, ktoré vám poskytnú doposiaľ najväčšiu kontrolu nad každým kúskom ľadu v hre. Môžete sa tešiť aj na nove animácie, ktoré hre dodávajú na autenticite.
    • Ovládanie ako nikdy predtým vďaka Next-Gen Vision Control
      NHL 25 prichádza s novým a prepracovaným spôsobom kontroly korčuľovania ľudských hráčov a aj hráčov s umelou inteligenciou. Takzvaný Next-Gen Vision Control zvyšuje reakcie, výbušnosť či výrazy tváre hokejistov. Udalosti ako prechod cez modrú čiaru, prihrávanie puku či prechádzanie cez obranu súpera sú teraz hračkou a omnoho prehľadnejšie, takže sa vám otvára veľa možností ako odohrať dané situácie. Next-Gen Vision Control jednoducho zabezpečuje, že korčuľovanie a správanie hráčov je autentickejšie ako kedykoľvek predtým.

    • Ešte lepšia umelá inteligencia pre hráčov
      Nový prepracovaný systém AI hráčov je samozrejmosťou v novej NHL 25. Práve táto inteligencia zvyšuje pozornosť hráčov o ich postavení na ľade a lepšie vnímajú kde sa kto nachádza a sú schopní v reálnom čase a v rýchlom tempe dodržiavať predpripravené taktiky a pohyby. Tiež si lepšie uvedomujú presilovky, útočné hry a iné situácie, ktoré môžu znamenať výhru alebo prehru.
  • Jednorazovky na zlepšenie zručností
    Jednorazové hry, ktoré NHL 25 ponúka sú skvelou príležitosťou precvičiť si vaše herné schopnosti. Útočné pásmo je voľné na priamu strelu ? Nájdite voľného spoluhráča a odpáľte smrtiacu strelu, ktorú budete vidiet, cítiť a aj počuť. Práve takéto hry vylepšujú vaše schopnosti a vytvárajú autentické herné napätie, pretože útok miešajúci sa s obranou vytvára jedinečné momenty a príležitosti na taktiky, ktoré sa zapíšu do dejín.
  • Súper bude pre vás ako ušitý v spolupráci s funkciou Grudge Match
    Hra pre vás nájde súpera, ktorý vám bude vyrovnaný. Ako je to možné ? Vďaka funkcii Grudge Match, ktorá sleduje všetky vaše online aj offline zápasy aby našla pre vás toho pravého súpera. Práve pravý súper dodá zápasu iskru a momenty plné napätia.

  • Hokejisti budú ešte väčší fešáci s technológiou Sapien
    Prevratová technológia Sapien dodáva všetkým postavám NHL 25 vizuálne prepracovanie v podobe nových látok oblečenia, vylepšeným vlasom hokejistov a mnoho ďalších zmien, ktorých výsledkom sú autentické a realistické modely.
  • Nový režim Wildcard a vylepšený spôsob získavania XP
    Novinkou v NHL 25 je režim Wildcard, ktorý zavádza jedinečné súbory pravidiel pre každý súťažný cyklus, vďaka čomu sú hráči prpravení prispôsobiť sa každému cyklu. Navyše všetky XP získané v Squad Battles, Rivals a Wild Card sú teraz spojené do jednej postupovej cesty, čo znamená, že každý režim HUT vás odmeňuje rovnako, bez ohľadu na to, kde hráte.

  • Konečne prepracovaný režim Franchise
    V hre NHL 25 sme sa konečne dočkali prepracovania režimu Franchise, ktorý teraz ponúka prehľadnješiu navigáciu centrom Franchise a tiež poskytuje prístup k novým informáciám. Ďalšie informácie o tomto režime budú zvernejnené v ďalších mesiacoch.

  • Nové spôsoby hrania naživo vrámci podujatí WOC
    Pripravte sa na úplne nové spôsoby hrania prostredníctvom rozšíreného programu World of Chel Live Event. Ďalšie informácie podujatiach WOC budú zvernejnené v ďalších mesiacoch.

Predobjednávka

Predobjednajte si NHL 25 a získajte:
  • základnú hru NHL 25
  • 500 NHL bodov
  • HUT NHL balíček hráčov
  • WOC Battle Pass boost na zbieranie XP (2x)
Pre ďalšie info navštívte stránku https://www.ea.com/games/nhl/nhl-25/disclaimers.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing
NHL 25 CZ - bude dostupný 04.10.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách