NBA 2K25 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA NBA 2K25 - PS4NBA 2K25 - Xbox Series X|SNBA 2K25 - NSW
Cena s DPH
69,99 €
Cena bez DPH: 58,33 €
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 477772
2KEN dabing

NBA 2K25 [PS5]

Ovládnite basketbalové ihrisko v novej NBA 2k25


Prenasledujte vaše sny a staňte sa basketbalovou jednotkou v novej NBA 2K25!

Hrajte ako jednotlivec v režime MyCARRER alebo spravujte celý tím ako manažér v MyNBA móde.

Pohlcujúca technológia ProPLAY zabezpečí, že budete úplne vtiahnutý do deja hry pomocou hrania záberov z reálnych hier NBA. Kľúčové okamžiky teraz nebudú len pixely na obrazovke ale naozajstné skutočné zábery, ktoré budete prežívať so zatajeným dychom.

O hre

  • Reálne zábery NBA zápasov vo vašich hrách
    Vďaka technológii ProPLAY zažijete kľúčové momenty vašej hry pomocou reálnych záberov zo zápasov NBA.
  • Prekonajte samého seba
    Staňte sa najlepším generálnym nanžérom v MyNBA a prekonajte všetky epochy NBA. Vybudujte spolu s vaším tímom najlepšiu dynastiu NBA a získajte všetky tituly.
  • Váš tím, vaša cesta
    Dokážte všetkým, že váš tím je ten najlepší a vyzvyte všetkých, ktorí o vás pochybujú. Každý týždeň v móde MyTEAM súťažite o King of the Court titul. Zbierajte nové karty a získajte všetky odmeny.
  • Zapíšte vaše meno do kníh rekordov
    Získajte status G.O.A.T. a staňte sa legendou. Vyzvite iných hráčov v W Online a ukáže, že vy ste najlepší.
  • Ďalšie informácie
    Play Now, MyNBA a W sú k dispozícii offline. Všetky ostatné herné režimy a funkcie vyžadujú pripojenie k internetu a môžu vyžadovať registráciu online účtu (od 13 rokov).

Predobjednávka

Predobjednajte si NBA 2K25 Standard Edition a získajte 5 000 virtuálnych mien, ktoré môžete minúť v hre. (Na používanie tohto bonusového obsahu je potrebné internetové pripojenie a účet NBA 2K. Platia podmienky a ustanovenia.)

Navyše, ak si hru kúpite, stiahnete alebo zahráte do 17. októbra, môžete využiť odmenu Trendsetter Reward, ktorá je pre 1. úroveň sezóny zadarmo a zahŕňa 15 000 virtuálnych mien a ďalší bonusový obsah z MyCAREER a MyTEAM! (Bonusová ponuka Trendsetter je k dispozícii pri objednaní akéhokoľvek vydania NBA 2K25 do 17. októbra 2024. Bonusový obsah Trendsetter bude k dispozícii prostredníctvom stránky Season Pass v hre a je potrebné oň požiadať do 17. októbra 2024. Na využitie tohto bonusového obsahu je potrebné internetové pripojenie a účet NBA 2K. Uplatňujú sa zmluvné podmienky.)

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách