Monster Hunter Wilds Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Monster Hunter Wilds - Xbox Series X|S
79,99 €
74,99 €
Cena bez DPH: 62,49 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 476720
CapcomEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 28. 02. 2025
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

Monster Hunter Wilds [PS5]

Prežite nové dobrodružstvá v legendárnom pokračovaní Monster Hunter série !


Monster Hunter Wilds, pokračovanie legendárnej série Monster Hunter, ktoré vyjde vo februári 2025. Môžete sa tešiť na ešte väčšiu dávku RPG-zážitku a mnoho ďalších kolosálnych príšer, ktoré čakajú kým ich ulovíte.

Príbeh pokračuje vo Forbidden Lands, divočine, ktorá je plná monštier a tajomných miest. Budete čeliť monštrám, ktoré sú naozaj grandiózne a veľkosťou sa prispôsobili prostrediu a to prostredie je teda naozaj veľké. Ako praví lovci musíte chrániť ekosystém, zúžitkovať všetko z ulovených monštier a zároveň odhaliť všetky tajomstvá, ktoré sa skrývajú v týchto neskrotných krajoch.

O hre

  • Nové divoké dobrodružstvo
    Príbeh v tomto pokračovaní série Monster Hunter sleduje príbeh špeicálnej výskumnej jednotky, ktorá sa rozhodne prebádať Forbidden Lands. Prvý krát v histórii Monster Hunter je hlavná postava plne nadabovaná a spolu s ním sa na cestu vydávajú aj ďalšie postavy ako Palico, Alma, Gemma a dieťa Nata. Spolu sa táto partia vydáva do Forbidden Lands, kde na nich niečo číha na každom kroku.

  • Svet, ktorý prekypuje životom
    Forbidden Lands sú naozaj obrovské a dôkazom je aj to, že sa rozprestierajú na viacerých biómoch, ktoré maju vlastné ekosystémy. Môžete sa tešiť napríklad na Windward Plains ale aj Scarlet Forest. Vo všetkých týchto biómoch funguje aj kolobeh štyroch období. Každé obdobie prináša pozitíva aj negatíva a je prínosné pre rôzne monštrá. Tieto zmeny menia monštrá a takisto sa im musíte prispôsobiť aj vy ako lovci.
  • Nové monštrá, viacej zábavy
    V hre Monster Hunter Wilds sa môžete tešiť na mnoho nových monštier od najmenších jašteriek až po obrovské obludy. Niektoré stretnete v hordách či stádach a niektoré sú samotári. Každý z nich si ale dobil svoje miesto v divočine a disponuje rôznymi útokmi a obrannými mechanizmami. Vy ako lovec ste ale tiež získal nové schopnosti ako napríklad možnosť prepínania medzi dvomi zbraňami počas boja s monštrami a nového koňa Seikreta, ktorý vám umožní prekonať aj ten najnáročnejší terén.

  • Vylepšená hrateľnosť a akcia
    Hrateľnosť hry je ešte viac vzrušujúca ako kedykoľvek predtým. Môžete sa tešiť na nové spôsoby stopovania či nové špeciálne schopnosti a vybavenie. Prestrihy a samotné hranie je plynulejšie pre ešte väčšiu imerziu do hry.

  • Loví sa lepšie v skupine
    Okrem hlavného príbehu, ktorý hráte sólo si viete užiť aj online hranie s ďalšími troma hráčmi na akejkoľvek platforme. Spoločne takto môžete preskúmavať svet a zdolávať výzvy či loviť monštrá.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE dabing
Monster Hunter Wilds - bude dostupný 28.02.2025.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách