Logitech G Pro Gaming Keyboard KDA

Cena s DPH
129,99 €
Cena bez DPH: 108,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447524
Logitech

Logitech G Pro Gaming Keyboard KDA [920-010077]

Hrajte ako profesionál

Logitech Gaming G Pro KDA je klávesnica, ktorá bola vytvorená pre profesionálnych hráčov. Ponúka rozšírené US rozloženie klávesov, ktoré budete mať vždy ihneď po ruke. S technológiou Anti-ghosting sa nemusíte báť v návale akcie stlačiť viac klávesov súčasne – klávesnica všetky pokyny rozozná a bez meškania premietne do obrazu. Mechanické spínače GX sú mimoriadne odolné a zaistia prístroju dlhodobo bezchybný chod.

Kľúčové vlastnosti

  • Oficiálny produkt League of Legends
    Klávesnica je priamo stvorená pre všetkých milovníkov a fanúšikov jednej z najpopulárnejších hier súčasnosti – League of Legends. Jedinečný dizajn ju oddeľuje od konkurenčných modelov. Vydajte sa spolu s ňou na mapu Summoner's Rift a rozdrvte s tímom svojich súperov, aby ste boli na úrovni Challangera a mohli sa porovnávať s tými najlepšími hráčmi na svete.
  • Kvalitné klávesy
    Pri hraní hier adrenalín v krvi stúpa. Nebojte sa sa do klávesnice poriadne oprieť a rýchlosťou blesku stláčať tlačidlá pri napínavom boji s protivníkmi. Kvalitné mechanické spínače GX zaistia klávesnici rýchle reakcie a mimoriadnu odolnosť, aby bezchybne fungovala dlhé roky.
  • RGB podsvietenie
    Vaše hranie nezastaví dokonca ani západ slnka. Pomocou nastaviteľného RGB podsvietenia si zachováte dokonalý prehľad o polohe každého klávesu, aby ste mali ovládanie plne pod kontrolou a nesiahli ste nikdy vedľa.
  • Odnímateľný kábel
    Klávesnicu k svojmu počítaču pripojíte pomocou kábla s USB konektorom. Kábel je odnímateľný, takže ho môžete ľahko odpojiť a uložiť do tašky, napr. keď si so sebou klávesnicu beriete za kamarátmi alebo na turnaj.
  • Kompaktný dizajn
    Vďaka kompaktnému vyhotoveniu a nízkej hmotnosti môžete klávesnicu jednoducho odpojiť a prenášať, kam potrebujete. V taške vám nezaberie veľa miesta a nech už ju zapojíte kdekoľvek, zaistí vám tú správnu hernú atmosféru.

Technická špecifikácia
Kategória Herná klávesnica
Typ klávesnice Káblová
Rozhranie USB
Typ spínačov Mechanické
Názov spínačov GX Brown
Typ klávesov Vysokoprofilové (klasické)
Numerická klávesnica Nie
Programovateľné klávesy Áno, 12 kláves
Anti-ghosting Áno
Rozloženie US
Podsvietenie LIGHTSYNC RGB
Rozmery 153 × 361 × 34 mm
Hmotnosť 1,3 kg

Obsah predajného balenia

  • Herná klávesnica Logitech G Pro KDA
  • Dátový USB kábel klávesnice
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách