Kingdom Come: Deliverance II (Day One Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Kingdom Come: Deliverance II (Day One Edition) - PC CIABKingdom Come: Deliverance II (Day One Edition) - PS5
Cena s DPH
57,99 €
Cena bez DPH: 48,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 474606
DeepCZ dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 11. 02. 2025
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

Kingdom Come: Deliverance II (Day One Edition) [Xbox Series X|S]

Strhujúce Akčné RPG v stredovekých Čechách, zmietaných zúriacou vojnou


Zažite napínavý príbeh o pomste a odvahe a vydajte sa s Henrym (Jindřichom) na veľkolepú cestu z kováčskej dielne až na kráľovský dvor. Cez romantické lesy, malebné údolia alebo ulice plné ľudí Kutnej Hory, putujte otvoreným svetom stredovekých Čiech plným nezabudnuteľných dobrodružstiev.

Môžete sa tešiť na veľký otvorený svet stredovekej Európy plný rušných ulíc, tajomných lesov a mnohých iných priestorov na preskúmanie. Kingdom Come Deliverance 2 je jednoducho dobrodružstvo plné akcie a zázrakov, ktoré si nemôžete nechať ujsť !

O hre

  • Strhujúci príbeh muža, ktorý začal ako nikto
    Ste Henrich - mladík z dediny, ktorý sa vydáva pomstiť svojich zavraždených rodičov v napínavom príbehu, pretkanom viac ako piatimi hodinami filmových cutscén. Henrichova honba za dobrodružstvom sa čoskoro premení na strhujúcu vojnovú drámu plnú akcie a emócií.

  • Skutočný RPG zážitok
    Nechajte sa pohltiť živým svetom stredoveku, v ktorom majú vaše činy a rozhodnutia skutočný vplyv na povesť a osud Henricha. Vylepšujte jeho vzhľad, výzbroj alebo zručnosti a osvojte si vtedajšie remeslá, ako je kováčstvo alebo alchýmia.

  • Svet plný tajomstiev a krás
    Je krásny, ale aj krutý. Spoznajte nezabudnuteľný svet, v ktorom narazíte na príbehy prvého šľachtica aj posledného žobráka. Zavítate pri tom do krásnych lesov, krutých hradných siení, zaplivaných krčiem alebo voňavých kúpeľov.

  • Autentické súboje
    V napínavých bitkách zmeriate svoje schopnosti s nepriateľmi. Budete bojovať na zemi, zo sedla svojho koňa alebo napríklad potichu zo zálohy. Ovládnete množstvo skutočných stredovekých zbraní a bojových štýlov. Môžete sa zamerať na elegantnú prácu s mečom, brutálne drvenie vojnovými kladivami alebo na smrtiace útoky z diaľky

Predobjednávka


Ku predobjednávke hry dostanete aj bonusový quest (úlohu v hre) The Lion's Crest, ktorú keď splníte tak dostanete legendárnu výzbroj a zbraň slávneho rytiera Brunswicka. Súčasťou tejto výstroje je kompletné plátové brnenie pre vás a čabraka (ochranná a ozdobná pokrývka pre koňa) pre vášho koňa a tieto súpravy sú doplnené českým erbom s bohatým bordovým a zlatým lemovaním. Čo sa týka zbraní tak budete obdarený tyčovou zbraňou na diaľku a dýkou na boj zblízka.

Gameplay Showcase

Gameplay Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ dabingEN dabingDE dabing
Kingdom Come: Deliverance II (Day One Edition) - bude dostupný 11.02.2025.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách