JBL Party Box Stage 320 reproduktor, čierny

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
599,90 €
Cena bez DPH: 499,92 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
42 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
64 €
Predĺžená záruka o 1 rok
38 €
Predĺžená záruka o 2 roky
62 €
Kód produktu: 478501
JBL

JBL Party Box Stage 320 reproduktor, čierny [PB STAGE 320]

Vezmite si párty kamkoľvek

S reproduktorom JBL PartyBox Stage 320 môžete začať párty kedykoľvek a kdekoľvek. Premeňte akýkoľvek priestor na tanečný parket, vo vnútri alebo vonku. Výkonný zvuk JBL Pro a veľké dunivé basy naplnia širokú zvukovú scénu a rozhýbu dav, zatiaľ čo ich oči poteší adaptívna svetelná show víriacich hviezdnych svetiel, chladné svetelné stopy a úžasné stroboskopické efekty synchronizované s vaším rytmom. Využite vstupy pre mikrofón a gitaru, aby ste ukázali svoju prítomnosť na pódiu. Pomocou zábavných interaktívnych párty efektov môžete riadiť priebeh párty počas noci. Pevná teleskopická rukoväť a široké, robustné kolieska znamenajú, že JBL PartyBox Stage 320 môžete prevážať takmer kdekoľvek a keď už ste tam, konštrukcia odolná voči striekajúcej vode znamená, že malý dážď nezničí zábavu. Najlepšie zo všetkého je, že poskytuje až 18 hodín prehrávania – a ak dobré časy stále pokračujú, stačí vymeniť vymeniteľnú batériu a pokračovať. Pre ešte väčšiu párty je jednoduché pripojiť alebo použiť aplikáciu JBL PartyBox na bezdrôtové pripojenie viacerých reproduktorov s podporou JBL Auracast. Spojte ľudí a pozdvihnite zážitok s reproduktorom JBL PartyBox Stage 320.

O produkte

  • Nová úroveň ohromujúceho zvuku JBL Pro Sound
    Vychutnajte si výkon s výkonným zvukom JBL Pro Sound z dvoch 6,5” basových reproduktorov, ktoré poskytujú čisté, presné a hlboké basy aj pri najvyššej hlasitosti, a pár 25 mm kupolovitých výškových reproduktorov, ktoré produkujú krištáľovo čisté výšky. Vo vnútri alebo vonku môžete vyplniť hudbou priestor o veľkosti tenisového kurtu..

  • Futuristická svetelná šou
    Vezmite si všetok ten zvuk a pridajte vzrušujúcu svetelnú show s hviezdnymi svetlami, chladnými svetelnými stopami a stroboskopickými svetelnými efektmi – všetko synchronizované s vaším rytmom.

  • Až 18 hodín prehrávania
    Párty od súmraku do úsvitu s až 18 hodinami prehrávania na jedno nabitie. A ak to nestačí, jednoducho vymeňte vymeniteľnú batériu a tancujte ďalej. Alebo ak potrebujete ďalšiu podporu, 10 minút rýchleho nabíjania vám poskytne ďalšie 2 hodiny prehrávania.

  • Teleskopická rukoväť a široké, pevné kolieska
    Dostaňte sa na párty so širokými, robustnými kolieskami a ľahko uchopiteľnou rukoväťou, ktorá sa vysunie hore, keď to potrebujete, a dole, keď ju nepotrebujete.

  • Ochrana proti striekajúcej vode
    Či už idete na párty s priateľmi v parku alebo pri mori, JBL PartyBox Stage 320 je odolný voči striekajúcej vode IPX4, čo znamená, že malý dážď zábavu nezastaví.

  • Prepojenie viacerých reproduktorov pomocou funkcie Auracast
    Chcete ešte viac burácajúci originálny zvuk JBL Pro Sound? Stereo spárujte dva reproduktory pre širšiu zvukovú scénu. Pre vaše najväčšie udalosti je možné pomocou Auracast bezdrôtovo pripojiť viacero reproduktorov PartyBox s podporou JBL Auracast.

  • AI Sound Boost
    Získajte zo svojho reproduktora maximum. AI Sound Boost analyzuje prichádzajúci signál v reálnom čase a súčasne používa algoritmus AI na predpovedanie pohybu reproduktorov a odozvy výkonu. Tlačí menič na jeho maximálne možnosti, pričom naplno využíva dynamický rozsah pre lepší a výkonnejší zvuk. Tiež znižuje skreslenie aj pri vysokej hlasitosti, maximalizuje výstup basov a celkovú hlasitosť.

  • Duálne mikrofónové a gitarové vstupy
    Zapojte do mixu živý talent. Je ľahké spolu spievať a hrať pomocou gitarových a duálnych mikrofónových vstupov. Vďaka ladeniu karaoke EQ a vstavanej svetelnej show bude každý znieť – a vyzerať – ako superstar.

  • Aplikácia JBL Portable
    Použite aplikáciu JBL Portable a získajte aktualizácie, produktovú podporu a prístup k ďalším funkciám, to všetko jednoducho priamo z vášho telefónu. Vylaďte si zvuk presne podľa seba vďaka niekoľkým možnostiam predvolieb EQ. Alebo použite plne prispôsobiteľný ekvalizér a upravte si výšky, stredy aj basy - takže vaša hudba bude znieť presne tak, ako chcete.

  • Vyrobené čiastočne z recyklovaných materiálov
    JBL PartyBox Stage 320 obsahuje recyklovaný plast. Taktiež je zabalený v papieri s certifikátom FSC potlačeným sójovým atramentom.


Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný zvuk JBL Pro Sound
  • Futuristická svetelná šou
  • Až 18 hodín prehrávania
  • Teleskopická rukoväť a široké, pevné kolieska
  • Ochrana proti striekajúcej vode
  • AI Sound Boost
  • Pripojenie viacerých reproduktorov pomocou Auracast
  • Duálne mikrofónové a gitarové vstupy
  • Aplikácia JBL PartyBox
  • Vyrobené čiastočne z recyklovaných materiálov

Technická špecifikácia

Bluetooth verzia: 5.4
Podpora: A2DP V1.4, AVRCP V1.6
Prevodník: 2 x 165 mm woofery, 2 x 25 mm tweetery
Tweeter: 2 x 25 mm tweetery
Výstupný výkon: 240 W RMS (IEC60268)
Napájací vstup: 100 - 240 V ~ 50/60 Hz
Frekvenčná odozva: 40 Hz - 20 kHz (-6 dB)
Odstup signálu od šumu: > 80 dB
Typ batérie: JBL BATTERY400 Li-iónová polymérová 68 Wh (ekvivalent 7,2 V/9444 mAh)
Čas dobíjania batérie: 3 hodiny (režim vypnutia reproduktora)
Čas prehrávania hudby: až 18 hodín (v závislosti od úrovne hlasitosti a audio obsahu)
Rozmery: 335 mm x 669 mm x 385 mm
Hmotnosť: 16,5 kg

Obsah predajného balenia:

  • 1 x Reproduktor JBL
  • 1 x Napájací kábel
  • Dokumentácia

Produktové video

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách