HP HyperX ChargePlay Quad pre NS

Cena s DPH
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 410603
HP

HP HyperX ChargePlay Quad pre NS [4P5M7AA]

Šikovné nabíjanie

Iste ste si niekedy hovorili, či neexistuje elegantnejší spôsob nabíjania herných ovládačov ako cez klasický kábel. HyperX teraz prichádza s unikátnou dokovacou stanicou, ktorá zvládne nabitť hneď štyri ovladače pre vaše Nintendo Joy-Con. Po celú dobu nabíjania budete informovaní o jeho úrovni pomocou svetelnej indikácie. Základňa stanice je stabilná a jej dizajn pôsobi veľmi elegantným a moderným dojmom.

HyperX ChargePlay Quad súčasne nabíja až štyri ovládače Joy-Con, takže budete vždy pripravení na herné noci a rýchlu výmenu nabitých ovládačov. ChargePlay Quad indikuje stav batérie priamo na základni, takže môžete skontrolovať, ktoré ovládače sú pripravené na prevádzku. Rýchle, pohodlné ukotvenie dokáže udržať ovládače Joy-Con pevne pripojené k stabilnej základni. HyperX ChargePlay Quad je pohodlne pripojený priamo k dokovacej stanici Nintendo Switch cez USB, aby vaše ovládače Joy-Con boli plne nabité a pripravené k akcii. Jednotlivé kontrolky LED blikajú pri nabíjaní a svieti, keď sú ovládače plne nabité. Ovládač ľahko zapadne na miesto vďaka bezpečnému dokovaciemu systému ChargePlay Quad. ChargePlay Quad je vybavený váženú základňou a gumovými podložkami na spodnej strane pre stabilitu.

Ovládanie podľa vašich predstáv
RGB podsvietenie nielen pozdvihne atmosféru, ale pomôže aj s orientáciou na klávesnici. Stisk niekoľkých klávesov nebude problém vďaka funkciám anti-ghosting a N-key rollover. Pokročilé parametre nastavíte v softvéri HyperX NGENUITY. Do integrovanej pamäte sa zmestia až tri užívateľské profily. Kábel s USB-C konektorom môžete úplne odpojiť a bezpečne klávesnicu preniesť, kam potrebujete.

Kľúčové vlastnosti:

  • Súčasne nabíja štyri ovládače Joy-Con
  • Indikátory stavu batérie zobrazujú stav nabíjania
  • Pohodlné a bezpečné ukotvenie ovládačov a stabilné nabíjanie
  • Typ: Joy-Con Dokovacia stanica



Technická špecifikácia
Platforma: Nintendo Switch
Typ: dokovacia stanica
Počet portov: 4
Indikátory batérie: 4x LED

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách