Herná klávesnica Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless (Purple Switch), rozbalený, záruka 24 mesiacov

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
234,99 €
219,99 €
Cena bez DPH: 183,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
AKCIA: Pri splatení do 6 mesiacov
bez navýšenia!

Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 475973
Razer
pouzity
JEDNÁ SA O ROZBALENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR.Nové zariadenie v originálnom balení v plnej záruke. Zariadenie bolo rozbalené a vrátené zákazníkom, napr. ako darček, ktorým sa darca netrafil do vkusu (farba, kapacita). Tovar prešiel precíznou kontrolou a bol opätovne zabalený a pripravený do ďalšieho predaja. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme plnú záruku, 24 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

Herná klávesnica Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless (Purple Switch), rozbalený, záruka 24 mesiacov [RZ03-04363500-R3M1]

Ultra rýchle, ultra spoľahlivé ovládanie

Špičkový výkon a odolnosť sú kompaktnejšie než kedykoľvek predtým s Razer DeathStalker V2 Pro TKL – bezdrôtová ultratenká tenkey bezdrôtová optická klávesnica. Obsahuje nízkoprofilové prepínače a Razer HyperSpeed Wireless pre mimoriadne citlivé hranie, všetko umiestnené v kompaktnej, no neuveriteľne odolnej konštrukcii.

O produkte

  • Konektivita najvyššej triedy
    Využite pripojenie pomocou Razer Hyperspeed Wireless alebo Bluetooth 5.0 a nenechcejte sa viac ničím prekvapiť.Hrajte v rýchlom pruhu s Razer HyperSpeed Wireless, 3x rýchlejší než akákoľvek iná bezdrôtová herná technológia podľa testov TUV SUD PSB – celosvetovo uznávaného certifikačného inštitútu. Aby sme dosiahli túto rýchlosť, museli sme optimalizovať jeho dátový protokol, čím sme skrátili čas potrebný na odosielanie údajov medzi myšou a počítačom. Okrem toho využíva ultrarýchlu rádiovú frekvenciu, ktorá tento proces ešte viac urýchli. S menším oneskorením to znamená najnižšiu latenciu kliknutí, akú sme kedy zaznamenali.

  • Podpora viac zariadení
    S našou najnovšou aktualizáciou teraz prináša bezdrôtová sloboda väčšie pohodlie. Zefektívnite svoje nastavenie a uvoľnite port USB pripojením vašej bezdrôtovej myši a klávesnice k jedinému dongle – funkcia, ktorú možno aktivovať v našich najnovších periférnych zariadeniach Razer HyperSpeed:

  • Mimoriadna výdrž batérie
    Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless s pôsobivou energetickou účinnosťou na podporu optických prepínačov a jasným RGB podsvietením má výdrž batérie, ktorá prekoná mechanické klávesnice, ktoré vyžadujú oveľa menej energie. Preto si môžete vychutnať až 50 hodinovú výdrž batérie.

  • Ultratenký kryt s odolnou hliníkovou hornou doskou
    Tenký profil klávesnice zaisťuje neutrálne umiestnenie ruky pre dlhé hodiny používania s malým namáhaním, zatiaľ čo jej horná doska z hliníkovej zliatiny 5052 poskytuje väčšiu odolnosť s uspokojivou hmotnosťou.

  • Maximálna odolnosť proti vyblednutiu a poškriabaniu
    Navrhnuté tak, aby boli odolnejšie ako dvojité ABS klávesy, s legendami, ktoré vyzerajú super ostro a čisto. Obsahuje tiež podsvietené sekundárne legendy pre pohodlnejšie písanie a RGB pre jednotlivé klávesy, ktoré svieti jasne a rovnomerne a vytvára 100 % RGB podsvietenie.

  • Pohodlné ovládanie
    Nakonfigurujte ich tak, aby pozastavili, prehrali, preskakovali a upravovali všetko od jasu po hlasitosť – maximálne pohodlie pri užívaní si zábavy.

  • Nízkoprofilový optický spínač Razer Clicky
    Navrhnuté tak, aby poskytovali uspokojivú hmatovú a počuteľnú spätnú väzbu pri každom stlačení klávesu. Má výšku ovládania 1,5 mm a vyžaduje iba 50 g sily na rýchle ovládanie bez námahy – bez únavy prstov počas dlhých hodín používania.

Kľúčové vlastnosti

  • Životnosť 70 miliónov stlačení klávesov
  • Plne programovateľné klávesy so záznamom makra za chodu
  • Pripojenie cez Razer Hyper Speed Wireless (2,4 GHz) alebo cez Bluetooth 5.0 alebo cez kábel Type C
  • Vrchné puzdro z hliníkovej zliatiny 5052
  • Funkcia podsvietenia s 16,8 mil. farieb s Razer Chroma RGB
  • Multifunkčný valec a tlačidlo médií pre pohodlné ovládanie

Technická špecifikácia
Typ switchu Nízkoprofilový optický spínač Razer Clicky
Aktivačná sila switchu 50 g
Osvetlenie Prispôsobiteľné podsvietenie Razer Chroma RGB so 16,8 miliónmi farieb
Opierka na zápästie Nie
Konektivita Kábel - Odnímateľný opletený kábel typu C
Razer HyperSpeed Wireless (2,4 GHz)
Bluetooth 5.0>
Klávesnica Mimoriadne odolné kryty klávesov z ABS
Vrchné puzdro z hliníkovej zliatiny 5052
Životnosť kláves 70 miliónov stlačení kláves
Možnosť herného režimu Áno
Pamäť Hybridná palubná pamäť a cloudové úložisko – až 5 profilov
Klávesy pre médiá Áno

Obsah balenia:

  • Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless
  • Kábel typu C
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách