Herná klávesnica Asus TUF Gaming K3 GEN II CZ/SK, čierna

Cena s DPH
91,99 €
Cena bez DPH: 76,66 €
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 477406
ASUS

Herná klávesnica Asus TUF Gaming K3 GEN II CZ/SK, čierna [90MP0390-BKZA00]

Klávesnica ASUS TUF Gaming K3 Gen II s kompaktným rozložením 97 kláves, opticko-mechanickými RGB spínačmi, silikónovým tesnením, tlmiacou penou, vodotesnosťou IP57, odnímateľnou hornou doskou a kompatibilitou Aura Sync.

O produkte

  • Gear Up, Battle On
    ASUS TUF Gaming K3 Gen II je prenosná herná klávesnica, ktorá ponúka plnú funkčnosť v rámci kompaktného dizajnu. Má stupeň vodotesnosti a odolnosti proti prachu IP57, ktorý zaisťuje dostatočnú ochranu proti poliatiu a nečistotám na pracovnej ploche. TUF Gaming K3 Gen II sa môže pochváliť opticko-mechanickými RGB prepínačmi so životnosťou 100 miliónov stlačení kláves, plus pokročilým dizajnom tesnenia a tlmiacou penou pre vynikajúce písanie. Odnímateľný horný kryt umožňuje jednoduché prispôsobenie a uľahčuje bežnú údržbu.

  • Kompaktné a prenosné rozloženie
    ASUS TUF Gaming K3 Gen II je vybavená 97-klávesovým rozložením s vyhradenými šípkami a navigačnými klávesmi, ktoré hráčom poskytujú prenosnú a kompaktnú hernú klávesnicu, ktorá sa neobetuje kvôli funkčnosti.

  • Všestranná ochrana
    Klasifikácia IP57 zaručuje, že klávesnica je plne chránená pred nečistotami a poliatím. Vydrží dokonca ponorenie do vody až do hĺbky jedného metra po dobu až 30 minút.

  • Optické mechanické spínače
    Opticko-mechanické RGB spínače používané v TUF Gaming K3 Gen II majú n-key rollover a 100% anti-ghosting, takže každá stlačená klávesa je zaznamenaná správne, a 100 miliónov stlačení predstavuje dlhú životnosť. Prepínače navyše obsahujú RGB LED diódy pre všestranné osvetlenie jednotlivých kláves.

  • Dizajn silikónového tesnenia a tlmenie zvuku
    ASUS TUF Gaming K3 Gen II sa vyznačuje premysleným dizajnom, ktorý využíva silikónové tesnenie na minimalizáciu vibrácií a poskytuje tlmenejší a príjemnejší pocit pri písaní. Integrovaná tlmiaca pena ďalej pohlcuje zvuky a ozveny pre tichšie stlačenie klávesov.

  • All-Key RGB osvetlenie a AURA SYNC
    ASUS TUF Gaming K3 Gen II ponúka neobmedzené možnosti prispôsobenia vďaka 16,8 miliónu farieb RGB podsvietenia na kľúč. Použite intuitívne používateľské rozhranie ASUS Armory Crate na úpravu farieb, režimov osvetlenia alebo na synchronizáciu s inými produktmi a príslušenstvom ASUS Aura, aby ste vytvorili jednotné herné nastavenie.

Technická špecifikácia
Počet kláves 97
Rozloženie kláves CZ/SK
Veľkosť (Full/TKL) 96 %
Typ spínačov Opticko-mechanické RGB
Životnosť 100 mil. stlačení
Anti-Ghosting N Key Rollover
Makro klávesy Programovateľné klávesy F1-F8
Podsvietenie RGB
Pripojenie USB 2.0 (Typ A)
Rýchlosť správy USB 1000 Hz
Layout EN
Operačný systém Windows 11
Softvér Armoury crate
Materiál plast
Kábel 2 m gumený
Rozmery 385 x 153 x 38 mm
Hmotnosť 1008 g

Obsah balenia:

  • Klávesnica
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách