Grafický tablet XP-Pen Deco Pro MW (2. generácia)

Cena s DPH
141,90 €
Cena bez DPH: 118,25 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 473571
XP-Pen

Grafický tablet XP-Pen Deco Pro MW (2. generácia) [DCPMW2]

Grafický tablet druhej generácie

XPPen Deco Pro MW (2. generácia) je grafický tablet druhej generácie s veľkým 10,82 " aktívnym povrchom, vysokou citlivosťou na rôzne úrovne tlaku, snímacou vrstvou s vysokým rozlíšením, pripojením Bluetooth najnovšej generácie, podporou naklápania pera, konektorom USB-C, vylepšeným pasívnym stylusom a vysokokapacitnou batériou na hodiny nepretržitého používania. Pripojte sa k svojmu zariadeniu pomocou rozhrania Bluetooth 5.0, bezdrôtového prijímača USB-C alebo káblového pripojenia USB-C.

O produkte

  • Spárovanie
    Kresliaci tablet Deco Pro MW (2. generácia) podporuje spárovanie až dvoch zariadení súčasne a prepínanie medzi nimi jediným kliknutím. Vysokokapacitná lítiová batéria (1000 mAh/3,7 V) vystačí na viac ako 10 hodín používania. Vylepšený stylus X3 Pro s gumou podporuje viac ako 16 000 úrovní citlivosti na tlak a má funkciu naklonenia o 60 stupňov, čo je dôležité na presné a prirodzené kreslenie alebo maľovanie.

  • Papier A3
    Rovnomerný dizajn papiera ponúka väčšiu pracovnú plochu zodpovedajúcu štandardnému formátu papiera A3. Kovová zadná doska pomáha kresliacej podložke dosiahnuť účinnejšie chladenie, čím zabraňuje jej prehrievaniu a zvyšuje výkon. Konštrukcia X edge výrazne znižuje namáhanie a únavu zápästia. Vďaka 10 tlačidlám a možnostiprispôso­biť si až 4 sady klávesových skratiek je bezdrôtový ovládač XPPen efektívnym a produktívnym nástrojom pri tvorbe, štúdiu, práci alebo hraní hier.

  • Kompatibilita
    Grafický tablet Deco Pro MW (2. generácie) je kompatibilný so systémami Windows 11/10/8/7 (32/64bit), Mac X 10.10 alebo novšími, Android, Chrome OS 88 alebo novšími a Linux a podporuje väčšinu softvérových nástrojov na kreslenie a navrhovanie vrátaneaplikácií Photoshop, SAI, Illustrator, Flash, Painter a ďalších.

  • Prelomový v detailoch
    Inteligentný čip Stylus X3 Pro je skutočne prelomovou inováciou, ktorá sa môže pochváliť 16 384 úrovňami prítlaku, čo je o 100 % viac, než bolo doteraz štandardom, a zároveň je presnejší a plynulejší.

  • Citlivejšie, presnejšie
    Vďaka nakloneniu o 60 ° sa počiatočný čas odozvy skrátil na 90 ms, čo je 1,5 x rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Presnosť sa zvyšuje o 20 %, aby každý umelecký projekt vynikol presne podľa vašich predstáv. Nezažijete prakticky žiadne oneskorenie ani prerušované čiary.

  • Bezdrôtové ovládanie X-Remote cez Bluetooth
    Praktické a prenosné bezdrôtové ovládanie. Poskytuje vám jednoduchší prístup k funkciám na vykonávanie rýchlych zmien. Možno ho flexibilne pripojiť k zariadeniu Deco Pro MW (2. generácia) prostredníctvom kábla USB-C alebo bezdrôtovo cez Bluetooth.


Kľúčové vlastnosti

  • Opierka zápästia X-Edge sa plynulo a bezproblémovo integruje do pracovnej plochy a poskytuje uvoľnenejšiu a prirodzenejšiu polohu zápästia
  • Podporuje populárne umelecké softvérové nástroje, ako sú Adobe Photoshop, Illustrator, SAI, CDR, GIMP, Krita, MediBang, FireAlpaca, Toonboom, Maya, Blender3D atď.
  • Možnosť spárovania 2 zariadení súčasne a prepínanie medzi nimi posunutím tlačidla
  • Súčasťou balenia je puzdro na pero

Technická špecifikácia
Počet nastaviteľných tlačidiel 3
Bezdrôtové pripojenie Áno
Rozhranie USB-C, Bluetooth, USB
Rýchlosť bezdrôtovej odozvy 200 ot./s
Šírka aktívnej oblasti 229 mm
Výška aktívnej oblasti 152 mm
Rýchlosť odozvy cez kábel 200 ot./s
Pero Pasívne pero bez batérie
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080
Kompatibilita s OS Android, iOS, Microsoft Windows, macOS
Uhlopriečka dipleja 10,82 "
Rozlíšenie displeja 1920 x 1080 Full HD
Displej Áno
Rozmery 227,1 mm x 283 mm x 10,66 mm
Hmotnosť 698 g

Obsah balenia:

  • Tablet
  • Puzdro
  • Pero
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách