Fitness Boxing: Fist of the North Star Nintendo SWITCH

Cena s DPH
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 466034
SolutionsEN dabing

Fitness Boxing: Fist of the North Star [NSW]

O hre

Zlepšite svoje každodenné cvičebné návyky, dostaňte sa do formy a zatiahnite oponu na novom, legendárnom tele! Pri zachovaní základných funkcií Fitness Boxing tento nový diel pridáva postavy a nastavenia zo sveta Fist of the North Star pre skutočne efektívne tréningy!


Kľúčové vlastnosti

  • Postavy Fist of the North Star sú vaši inštruktori
    Séria Fitness Boxing je boxerská cvičebná hra, ktorá využíva Joy-Con a umožňuje vám hádzať rôzne údery rovnakým spôsobom ako v rytmickej hre a zároveň dostávať pokyny od inštruktorov v hre vyjadrené populárnymi hlasovými hercami. Vo Fitness Boxing Fist of the North je to Star Kenshiro, hlavný hrdina filmu Fist of the North Star, a jeho súperi, ktprí vedú hráča ako inštruktori.

  • Nový režim Battle
    Bol pridaný nový režim Battle, ktorý vám umožní poraziť nepriateľov rovnakým spôsobom ako v rytmickej hre. Hra obsahuje dva režimy, ktoré vám umožnia zažiť tréningy s väčším dôrazom na akciu: Outlaw Battle, v ktorom svojimi údermi zlikvidujete množstvo súperov, a Boss Battle, v ktorom budete bojovať s rivalmi Kenshira, ako je Raoh.

  • Hudba a kostýmy, ktoré ešte viac posilnia zážitok z North Star
    Hudba na pozadí je pre cvičenie absolútne nevyhnutná. Hra obsahuje nielen klasiky Fist of the North Star ako AIO TORIMODOSE!!, TOUGH BOY, YURIA EIENNI a SILENT SURVIVOR, ale aj originálne piesne šité na mieru každej postave v celkovom počte 20 skladieb. Oblečenie postáv je možné meniť podľa vašej nálady. K dispozícii je veľa originálnych odevov, takže si pozrite všetko nové oblečenie, ktoré ste v Fist of the North Star ešte nevideli.

  • Populárne funkcie fitness boxu ostávajú nezmenené
    S cieľom pomôcť podporiť cvičenie doma a urobiť cvičenie každodenným zvykom, hra, prirodzene, pokračuje v používaní populárnych podporných funkcií série, ako je alarm a možnosť vylúčiť konkrétne činnosti.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách