EA Sports FC 25 CZ Typ konzoly:

+ Darček: 3 x balíčky Panini FIFA 365 2024/2025 v cene 5,99 €
DOSTUPNÉ TIEŽ NA EA Sports FC 25 CZ - PS5EA Sports FC 25 CZ - Xbox Series X|S
Cena s DPH
74,99 €
Cena bez DPH: 62,49 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
FC25 TRADE IN
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 477887
ElectronicCZ titulky
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 27. 09. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

EA Sports FC 25 CZ [PS4]

Darček - 3 x balíčky Panini FIFA 365 2024/2025 v cene 5,99 €
Zákazníci dostanú 3 balíčky kariet Panini FIFA 365 2024/2025.
Zobraziť celý popis darčeka



Ak nám donesiete starú FC 24 tak dostanete výkupný bonus pri kúpe novinky FC 25!


Staňte sa šampiónom v očakávanej FC 25 !


Dlho očakávané pokračovanie obľúbenej futbalovej hry je konečne tu ! Prichádza EA Sport FC 25 s prerobenými známymi režimami aj s novinkou Rush 5 na 5.

Doveďte váš klub k víťazstvu, zahrajte si proti alebo s kamarátmi a využite funkciu FC IQ, ktorá vám dá možnosť ešte lepšie ovládať celý priebeh hry a vďaka tomu zažijete ešte lepšiu imerziu do hry FC 25.

O hre

  • Nový režim prináša ešte viacej zábavy
    Zahrajte si nový mód Rush 5 na 5, ktorý prináša nový spôsob hrania s priateľmi v štýle kopanej v módoch Football Ultimate Team, Kluby a Výkop. V režime Football Ultimate Team si môžete vybudovať váš vysnený tím, s ktorým sa dostanete až na vrchol rebríčku alebo, ak veríte spoluhráčom, spojte sa s nimi a dobyte vrcholy rebríčkov v móde Rush 5 na 5.

  • Múdrejšia hra, viacej možností ovládania
    Vyvinutá funkcia FC IQ prináša hneď niekoľko vylepšení do hry. Prináša nový spôsob myslenia pre futbalistov a futbalistky na základe skutočných dát a tým mení ich prístup k hre, taktiku a stratégiu. Budete mať pocit, že hráči v hre naozaj rozmýšľajú a chovajú sa ako na skutočnom ihrisku. Je samozrejmé, že to bude využívať váš tím ale aj tím oponenta, takže k hrám budete musieť pristupovať omnoho strategickejšie.

  • Prežite príbehy silných žien futbalu
    Prichádzajú aj možnosti prežitia autentickej kariéry futbalistky a to ako manažér klubu alebo hráčok z top 5 ženských ligových súťaží. Prepíšte IKON ako Thierry Henry a Andrea Pirlo s dnešnými tímami v móde Hráčska kariéra alebo si zahrajte s budúcimi hviezdami v turnajoch Rush 5 na 5 v rámci kompletne prepracovanej mládežníckej akadémie.
  • Dostaňte sa na vrchol rebríčku s vlastným tímom
    V režime Kluby je teraz omnoho viacej spôsobov ako postupovať. Okrem toho, že môžete používať nové zariadenia ku sprístupneniu možností a ukázať vaše schopnosti v móde Rush Kluby, ktorý je na základe malej kopanej, máte sprístupennú personalizovateľnú klubovňu kde si môžete prehliadnuť avatarov vašich priateľov.

  • Režim Football Ultimate Team je lepší ako kedykoľvek predtým
    Postavajte si váš obľúbený tím s najlepšími hráčmi minulosti a súčastnosti naprieč The Worlds Game. Môžete si vybrať z legendárnych mien ako sú Kylian Mbappe, David Beckham a dokonca aj Zinedine Zidane a mnoho ďalších. Pripravte si hráčov, vyberte si obľúbený hráčsky predmet a hor sa na ihrisko zahrať si 5 na 5 v štýle malej kopanej. Využite hráčske predmety na zmenu taktiky a odomknite skutočný potenciál každého jedného hráča.

  • Hrajte podľa seba a vyhrajte
    V hre nájdete tých najlepších futbalistov a futbalistky z najväčších klubov a súťaží ako sú UEFA Champions League, Bundesliga, Barclays Women's Super League a mnoho ďalších, ktoré sa konajú po celom svete, všetky zápasové údaje su analyzované práve z týchto líg a klubov. Všetko ovplyvňuje to, ako hráva viac ako 19 000 futbalistov a futbalistiek z viac ako 700 autentických klubov v každom zápase a je sledovaný ich pohyb, prihrávanie a výhra.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE dabing
EA Sports FC 25 CZ - bude dostupný 27.09.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách