Dragon Age: The Veilguard Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dragon Age: The Veilguard - PS5
79,99 €
74,99 €
Cena bez DPH: 62,49 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
Kód produktu: 476709
ElectronicEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 31. 10. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

Dragon Age: The Veilguard [Xbox Series X|S]

Zostavte tím legiend a porazte zlo


Vzoprite sa bohom v tejto úžasnej a strhujúcej RPG hre pre jedného hráča, v ktorej sa budete musieť stať vodcom, ktorého svet potrebuje.

Hrajte ako Rook a bojujte na frontoch spolu s vašou skupinou priateľov, z ktorých každý má iné schopnosti a príbeh.
Zostavte si tím, s ktorým budete bojovať a preskúmajte rôzne dejové línie a zručnosti týchto ľudí.
Môžete sa tešiť na hrdinov, ktorí sa volajú Bellara, Davrin, Emmrich, Harding, Lucanis, Neve a Taash. Od bojovníkov cez necromancerov až po tichých asasinov, vyberte si a zostavte váš tím hrdinov podľa vás.

O hre

  • Čaká na vás krutý svet
    Vitajte v Thedase, svet s nehostinnou divočinou, plný zradných labyrintov a tajomných miest. Temní bohovia rozpútali v tomto svete chaos, čož spôsobuje, že národy a frakcie bojujú proti sebe a rozdeľujú sa. Svet je rozthaný na kúsky a potrebuje osobu, ktorá ho zjednotí. Ste pripravený zjednotiť svet a poraziť zlo, ktoré ho zužuje?

  • Jedineční nepriatelia
    Bojujte s rôznymi monštrami, démonmi, drakmi a inými jedinečnými nepriateľmi na vašich cestách pri záchrane svet Thedas.
  • Veilguard ako odpoveď na chaos
    Samému sa vám nikdy nepodarí poraziť chaos, ktorý zužuje svet Thedas. Vašou úlohou bude naverbovať až siedmich spoločníkov, z ktorých každý má pestrý život a špecializujú sa na rôzne techniky boja. Spriateľte sa s nimi, zamilujte sa do nich ale hlavne porazte chaos, ktorý je v Thedase. Každý z nich prináša iné skúsenosti a schopnosti do boja, takže vyberajte správne aby ste mali poriadne vyvážený tím.
    Každý spoločník má iný príbeh a iné motivácie na to poraziť chaos v svete Thedas. Môžete naverbovať práve týchto kumpánov:
      • Harding - prieskumník
      • Neve - detektív
      • Emmrich - nekromant
      • Taash - lovkyňa drakov
      • Davrin - strážca
      • Bellara - skokanka cez závoj
      • Lucanis - zabijak mágov
    Prehĺbte vzťahy s každou postavou a dozviete sa viac o ich živote a tiež aj ich motivácie na tom vám pomáhať. Tieto rozhovory môžu obsahovať rozhodnutia, ktoré budú mať dopad na vývoj príbehu a pokiaľ vyberiete správne môžete byť odmenený mocnými schopnosťami.
  • Staňte sa najlepším lídrom všetkých čias
    Pri tvrobe vašej postavy si budete môcť vybrať z rôznych rás a bojových tried a taktiež si môžete prispôsobiť vzhľad. Počas vašich dobrodružstiev môžete získať ďalšie doplnky ako oblečenie, schopnosti a iné zberateľské predmety.
    Vašu postavu si budete môcť vybrať z rás ako sú ľudia, Qunari, trpaslíci či elfovia a z tried bojovník, mág alebo tulák, z ktorých každá má ešte ďalšie možnosti prispôsobenia. Počas hry budete môcť level-up-ovať vašu postavu a tiež aj postavy, ktoré máte v tíme, z ktorých každá má vlastný strom schopností.

Predobjednávka

Ku predobjednávke hry Dragon Age: The Veilguard pridáme aj brnenie Blood Dragon, ktoré je vhodné pre všetkytri triedy. Charakteristickým znakom tohto brnenia sú karmínové škrvny, ktoré odkazujú na predchádzajúce diely hier zo série Dragon Age, tieto škvrny nikdy nevyblednú.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE dabing
Dragon Age: The Veilguard - bude dostupný 31.10.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách