Cry Babies Magic Tears: The Big Game Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Cry Babies Magic Tears: The Big Game - PS4Cry Babies Magic Tears: The Big Game - PS5
Cena s DPH
38,99 €
Cena bez DPH: 32,49 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 467172
MergeEN dabing

Cry Babies Magic Tears: The Big Game [NSW]

O hre

Bábätká z obľúbeného animovaného seriálu Cry Babies Magic Tears sú pripravené súťažiť! Každé víťazstvo v turnaji o zlatý cumlík ich zavedie do nového prostredia zasadeného do sveta ich seriálu, od údolia Detských fliaš cez horu Fantasy, záliv Tutti Frutti, Icy World až po nové prostredie – planétu Tear! Cestou sa budú hrať na schovávačku, tancovať, obliekať sa, skúmať bludisko alebo treba riešiť hádanky. Dokonca sa budú môcť zastaviť a dať si kúpeľ! A aj keď odmena v podobe zlatého cumlíka je lákavá, nemusíte sa báť – bábätká Cry Babies ťahajú vždy za jeden povraz a vzájomne si pomáhajú k úspechu!

Kľúčové vlastnosti

  • Nové dobrodružstvo
    Pripojte sa k Lady, Coney, Dreamy a ich kamarátkam v úplne novom dobrodružstve, v ktorom sa púšťa do napínavého turnaja o legendárny zlatý cumlík! The Big Game je srdečné a zábavné dobrodružstvo ideálne pre malých hráčov.

  • Vytvorené podľa obľúbeného animovaného seriálu
    Stretnite sa s pätnástimi obľúbenými bábätkami Cry Babies, hrajte za ne a spoločne preskúmajte miesta známe zo seriálu, ako napríklad údolie Detských fliaš, horu Fantasy, záliv Tutti Frutti alebo Icy World, ako aj zbr. planétu Tear!

  • Veľa zábavných minihier
    Zúčastnite sa mnohých zábavných aktivít, ktoré vám umožnia postúpiť ďalej v turnaji, či už pôjde o hru na schovávačku, skúmanie bludiska, riešenie hádaniek, tancovanie, fotografovanie, alebo napríklad kúpanie!

  • Hrajte spoločne
    Mimča Cry Babies sa rada kamaráti, a tak pripojte ešte jeden ovládač a užite si pri spolupráci s druhým hráčom dvojnásobnú porciu zábavy!

  • Prispôsobte si Cry Babies podľa svojho
    Zbierajte pri prieskume herného sveta ružové hviezdičky a potom ich utrácajte za nové oblečenie pre svoje obľúbené bábätká!

  • Kompletne animované a nahovorené dobrodružstvo
    Všetky príbehové scény sú animované a nahovorené rovnako ako v seriáli, a tak budete mať pocit, akoby ste sa stali súčasťou dočista novej, interaktívnej epizódy!


Obsah balenia:

  • Hra Cry Babies Magic Tears: The Big Game
  • Samolepky

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách