Bomb Rush Cyberfunk Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Bomb Rush Cyberfunk - Xbox Series X|SBomb Rush Cyberfunk - NSW
35,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Odkúpime tvoje hry
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 468864
TeamEN titulky

Bomb Rush Cyberfunk [PS5]

O hre

Preneste sa do sveta budúcnosti Team Reptile vám prináša Bomb Rush Cyberfunk, svet budúcnosti z mysle Diona Kostera, kde pouličné skupiny medzi sebou bojujú o kontrolu nad ulicami. Začnite svoju vlastnú šifru a tancujte, maľujte graffiti, zbierajte beaty, kombinujte svoje triky a postavte sa policajtom, aby ste získali nárok na rozľahlú metropolu Nový Amsterdam.





Kľúčové prvky

  • Príbeh
    Red je graffiti spisovateľ, ktorý prišiel o hlavu a namiesto toho používa cyberhead. Pri hľadaní svojich koreňov sa pripája k Bomb Rush Crew, Tryce a Bel. Spoločne sa rozhodnú ísť do All City, aby sa stali najlepšou graffiti partiou v meste. Čím viac územia získajú, tým viac zistia, kto bol ten,čo kto odťal Redovi hlavu a ako hlboko je jeho ľudská stránka spojená so svetom graffiti.

  • Skúmajte, hľadajte
    Preskúmajte 5 hlavných mestských štvrtí, maľujte graffiti na rôznych miestach a získajte reputáciu. Budete ju potrebovať, aby ste mohli vyzvať konkurenčné skupiny na súboj tímov.

  • Noví členovia
    Po celom meste hľadajte nových členov, ktorí sa pridajú k vašej partii . Nájdite všade naokolo nové graffiti na maľovanie, farby oblečenia a hudbu, ktorú môžete hrať na vašom telefóne.

  • Robte triky
    Použite skateboarding, inline korčuľovanie alebo triky v štýle BMX v jedinečnom systéme trikov založenom na prostredí. Rozšírte svoje kombá pomocou manuálov a získajte ešte vyššie skóre začlenením špeciálnych Boost Tricks.

  • Buďte rýchly a štýlový
    Môžete získať zvýšenie výkonu pri dlhých kombináciách, takže najrýchlejší spôsob pohybu je zároveň najštýlovejší.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách