Bezdrôtový ovládač Sony DualShock 4 v2, jet black, vystavený, záruka 21 mesiacov

Cena s DPH
60 €
Cena bez DPH: 50 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 371755
SONY
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

Bezdrôtový ovládač Sony DualShock 4 v2, jet black, vystavený, záruka 21 mesiacov [CUH-ZCT2E]

Revolúcia hrania vo Vašich rukách
Zmocnite sa novej generácie hrania s bezdrôtovým ovládačom Dualshock 4, ktorý prichádza s novým dizajnom kladúcim precíznosť hrania do Vašich rúk.

Doposiaľ najlepší dizajn
Zachyťte a podeľte sa o Vaše najlepšie herné momenty vďaka tlačidlu "Share". Zdieľajte videá z hrania a obrázky z hier priamo na Váš PS4 systém, alebo naživo vysielajte hranie, toto všetko bez prerušovania začatej hry. Zadné tlačidlá a analógové páčky majú pri novej verzii ovládača dodávajú pocit väčšej odolnosti a pevnosti.

Získajte ešte väčšiu kontrolu vďaka vstavanému dotykovému displeju, ktorý teraz zobrazuje unikátnu svetelnú odozvu, čo pridáva hrám extra dimenziu. Svetelný pásik sa rozsvecuje rôznymi farbami podľa akcií, ktoré budete v hrách vykonávať.

Ovládač má vstavaný citlivý akcelometer a gyroskop, ktoré budú zaznamenávať pohyby, nakláňanie a otáčanie Vášho bezdrôtového ovládača Dualshock 4. Ovládač si budete môcť nabiť vďaka hocijakému USB portu a prenášať dáta cez USB kábel.

Ovládač má vstavaný reproduktor, ktorý Vaše hry privedie k životu a budete počuť všetky detaily a zvukové efekty vychádzať priamo z ovládača. Ovládač má vstavaný 3.5 mm jack na slúchadlá aby ste si tieto zvukové efekty mohli vychutnať a nerušiť okolie.






Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách