Bezdrôtová myš DELL Alienware 610M, vystavený, záruka 21 mesiacov

Cena s DPH
68,99 €
Cena bez DPH: 57,49 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 475579
Dell
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

Bezdrôtová myš DELL Alienware 610M, vystavený, záruka 21 mesiacov [545-BBCI]

Myš s duálnym režimom, dobíjacou lítium-iónovou batériou a programovateľnými tlačidlami. To je myš Alienware 610M. Užite si jej skvelé funkcie aj vy u vás doma!

O produkte

  • Ovládnite bojové pole
    Bezdrôtová myš s kvalitnými spínačmi Omron, so životnosťou až 50 miliónov kliknutí ponúka 7 plne programovateľných tlačidiel so životnosťou až 50 miliónov kliknutí a taktickou odozvou, takže budete mať istotu, že myš vydrží dlhé roky aktívneho používania. Získajte dokonalú presnosť počas boja s nastaviteľným rolovacím kolieskom, ktoré vám umožnia prepínať medzi 12 a 24 krokmi na jednu otáčku.

  • Útok so smrtiacou presnosťou
    Myš Dell Alienware AW610M budete môcť používať na skutočne širokú škálu činností, nielen na hranie, pretože disponuje vysoko presným optickým snímačom s nastaviteľnou citlivosťou až do hodnoty 16 000 DPI. Duálny režim vám umožní používanie myšky aj pri dobíjaní batérie vďaka priloženému USB káblu. Maximálna akcelerácia 40 G potom poskytne výhodu nad vašou hernou konkurenciou. Myš je navyše prispôsobená na to, aby umožnila rýchle a presné snímanie na prevažnej väčšine povrchov.

  • Zvýšte svoje pohodlie
    Hranie po celé hodiny? To nie je žiadny problém.Získajte väčšiu kontrolu nad bojiskom so starostlivo vytvarovanou myšou a zaobleným ergonomickým dizajnom bez zbytočných hrán, ktorý sadne vášmu hernému štýlu. Unikátne vyhotovenie prispeje k vylepšenej stabilite a pohodliu vašej dlane v priebehu hrania. Je vhodná na držanie metódou palm grip aj claw grip. Vaša dlaň bude v stabilnej polohe, takže si pokojne môžete dať nočný maratón. Myš ponúka možnosť nastaviteľného podsvietenie AlienFX s 16,8 miliónmi farieb.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová optická herná myš
  • Pripojenie pomocou USB kábla
  • Výdrž batérie až 350 hodín na jedno nabitie
  • Citlivosť až 16 000 DPI (5 prednastavených režimov možno prepínať tlačidlom)
  • Pravoruké uchopenie
  • 7 programovateľných tlačidiel
  • Spínače Omron so životnosťou až 50 miliónov kliknutí

Technická špecifikácia
Typ bezdrôtová
Citlivosť 16 000 DPl
Snímač pohybu optický
Počet tlačidiel 7
Typ spínača Omron
Programovateľné tlačidlá áno
Tlačidlo pre zmenu DPI áno
Ergonómia pravoruká
Doba odozvy 1 ms
Podsvietenie áno/td>
Napájanie integrovaná Li-ION dobíjacia batéria, USB kábel
Rozmery 4,3 x 7,8 x 13,3 cm
Hmotnosť 120 g

Obsah balenia:

  • Bezdrôtová myš Dell
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách