ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QM-AniMe024T, vystavený, záruka 21 mesiacov

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
1 399,99 €
Cena bez DPH: 1 166,66 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 475984
ASUS
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QM-AniMe024T, vystavený, záruka 21 mesiacov [GA401QM-AniMe024T]

Notebook ROG Zephyrus G14 sprístupní každému extrémne prenosné hranie s vysokým výkonom na operačnom systéme Windows 10. Tento mocný stroj, ktorý je však zároveň tenký a elegantný, hravo zvládne aj tie najnáročnejšie hry a aplikácie pomocou procesora AMD Ryzen™ 7 5800H a grafickej karty GeForce RTX™ 3060. Na výber máte z dvoch nádherných displejov – s vysokým WQHD rozlíšením aj s vysokou 120Hz obnovovacou frekvenciou, alebo mimoriadne plynulý Full HD displej s obnovovacou frekvenciou 144 Hz. Oba vás však pohltia realistickým zobrazením farieb s certifikáciou Pantone®. Zo štvorice reproduktorov započujete skvelý zvuk s technológiou Dolby Atmos a o úplne jasnú hlasovú komunikáciu sa postará technológia zabezpečujúca obojstranné potlačenie hluku s umelou inteligenciou. Prežite svoj život naplno s touto strhujúcou kombináciou výkonu a mobility menom Zephyrus.

TAK PREPRACOVANÝ

Vďaka čistej esencii estetiky destilovanej do štyroch jedinečných štýlov je Zephyrus G14 úplne ohromujúci. Vyberte si medzi mesačnou bielou Moonlight White a temne sivou Eclipse Grey – obe farby osvetľuje 6 536 presne vyfrézovaných perforácií vo veku pomocou programovateľného mini-LED displeja AniMe Matrix™. Prípadne zvoľte holografické verzie týchto farieb Holographic White alebo Holographic Grey pre jemnejší prizmatický efekt. Zliatina horčíka a hliníka s voštinovými výstuhami dodáva šasi pevnosť a ľahkosť.

rog_vzhlad


PRESNÉ OBRÁBANIE

Obrábanie na CNC strojoch vytvára výrazný štýl v podobe bodkovaného vzoru na veku notebooku. Na neuveriteľne malom povrchu vytvárajú CNC stroje 6 536 presne rozmiestených perforácií. Tento jedinečný vzor je elegantný a nenápadný zároveň, priemer vytvorených bodov bol starostlivo zvolený tak, aby z 1 215 mini-LED diód pod voliteľným AniMe Matrix™ displejom žiarilo práve tak akurát svetla.

rog_arch


TAK ŽIARIVÝ

Prevratný displej AniMe Matrix™ vám dá možnosť sa vyjadriť prostredníctvom 1 215 programovateľných mini-LED diód, ktoré osvetľujú veko. Môžete na ňom zobrazovať vlastnú tvorbu, jedinečné animácie alebo živú vizualizáciu prehrávaného zvuku pre ešte väčší šmrnc. Alebo ho využite pre zobrazenie oznámenia o stave batérie, kalendára, budíka či ďalších informácií a buďte vždy v obraze. V priestore AniMe Matrix™ s vami môže žiť aj úplne nový virtuálny maznáčik zo sveta značky ROG. Tento interaktívny pomocník reaguje na využitie systému a stav batérie, nájdete ho ale aj v jeho vlastnej aplikácii!

rog_bateria


TAK VÝKONNÝ

Notebook Zephyrus G14 mení zavedený štandard v oblasti prenosnosti podobných zariadení, pretože dosahuje priamo nevídaného výkonu v 14-palcovom vyhotovení pri váhe len 1,6 kg. Poháňa ho procesor AMD Ryzen™ 7 5800H, ktorého spotreba aj teploty boli upravené pre dosiahnutie vynikajúceho výkonu aj v extrémne tenkom notebooku. Grafická karta GeForce RTX™ 3060 vám navyše poskytne ešte viac výkonu prostredníctvom technológie ROG Boost, takže môžete v okamihu prejsť od rýchleho hrania k tvorbe vlastného obsahu.

Herné notebooky väčšinou nevydržia príliš dlho bez mohutného zdroja napájania, ale energeticky úsporný procesor AMD Ryzen™ 7 5800H vám umožní dokončiť prácu, sledovať videá alebo zostať produktívni aj bez tejto záťaže. Flexibilitu zariadenia vylepšuje štandard nabíjania USB Power Delivery, ktorý vám umožní notebook nabíjať cez prenosné napájacie zdroje a adaptéry s konektorom USB-C. Prípadne ho môžete využiť aj pre rýchle dobitie kompatibilných inteligentných telefónov a ďalších zariadení. Už sa nebudete musieť s nikým hádať o zásuvku v preplnenej kaviarni a nebudete pripútaní k stene.

rog_bat


TAK RÝCHLY

Vyberte si displej podľa vašich potrieb. Pre kombináciu toho najlepšieho z oboch svetov si môžete zvoliť vysoké WQHD rozlíšenie s rýchlou 120Hz obnovovacou frekvenciou a profesionálnym farebným gamutom DCI-P3. Pre bleskurýchle hranie si môžete vybrať displej s Full HD rozlíšením a 144Hz odozvou, ktorá túto vysokú rýchlosť kombinuje s živým farebným priestorom sRGB. Oba disponujú certifikáciou Pantone® potvrdzujúcou presnosť zobrazovaných farieb. Oba displeje tiež podporujú technológiu Adaptive-Sync, ktorá synchronizuje displej s grafickou kartou, aby potlačila trhanie obrazu a zlepšila plynulosť obrazu pri hraní. Extrémne úzke rámy okolo displeja prakticky splynú s pozadím, takže sa môžete nechať naplno pohltiť dianím na displeji.

TAK TO STLAČTE

Notebook Zephyrus G14 disponuje klávesnicou, ktorá bez kompromisov prináša funkcie klávesnice v plnej veľkosti do oveľa menšieho zariadenia. Ide o prvý notebook značky ROG, ktorý je vybavený tlačidlom pre prihlásenie pomocou odtlačkov prstov, vďaka čomu je prebudenie jeho systému rovnako jednoduché ako odomykanie vášho telefónu. Rozvrhnutie inšpirované klávesnicami pre stolné počítače je intuitívne, nájdete tu aj vyhradené klávesy s rýchlym prístupom, takže sa jednoducho dostanete k ovládaniu hlasitosti, stlmeniu mikrofónu lebo k softvéru Armoury Crate. Technológia Overstroke registruje stlačenie klávesov v stále vyššej pozícii po každom stlačení, čím zabezpečuje rýchlejšiu odozvu a vyhotovenie ErgoLift vyvýši klávesnicu do toho najpohodlnejšieho uhla pre písanie.

rog_klavka


PRIHLÁSENIE ODTLAČKOM PRSTA

Svoj notebook môžete prebudiť jedným stlačením tlačidla pre jeho zapnutie, ktoré je zároveň aj snímačom odtlačkov prstov. Bežné systémy pred prihlásením vyžadujú, aby ste zariadenie zapli, ale naše vylepšené riešenie váš odtlačok prsta dočasne uloží a potom ho automaticky použije pre prihlásenie k zodpovedajúcemu profilu systému Windows. Nečakajte a pustite sa rovno do práce. Po príchode inšpirácie využite svoju kreativitu ihneď.

rog_prst


TAK TO DAJTE PORIADNE NAHLAS

Priestorový zvuk s technológiou Dolby Atmos 5.1.2 vás vtiahne do centra diania. Dvojica výškových reproduktorov prehráva zvuk priamo smerom k vám, zatiaľ čo dva basové reproduktory s inteligentnými zosilňovačmi odráža zvuk od stola pod notebookom. Môžete prepínať medzi šiestimi prednastavenými režimami, ktoré optimalizujú nastavenie zvuku podľa typu hry či prehrávaného média. Prípadne môžete robiť ručné zmeny podľa vašich preferencií. Obojstranná technológia potlačenia hluku s umelou inteligenciou ovplyvňuje vstupný aj výstupný zvuk, takže vaše nahrávanie, streamy aj hlasové hovory budú jasnejšie než predtým.

Sila štyroch reproduktorov! Dva výškové reproduktory umiestené nad klávesnicou prehrávajú vysokofrekvenčný zvuk priamo smerom k vám, zatiaľ čo dva basové reproduktory pod nimi ponúkajú dynamické vylepšenie kvalitných basov j hlasitosti s pomocou inteligentných zosilňovačov. Táto štvorica reproduktorov bola vylepšená algoritmami technológie Dolby Atmos k zabezpečeniu úplne vyváženého zvuku naprieč zvukovým spektrom bez straty na jeho čistote či detailnosti.

rog_repr


TAK SA PEVNE DRŽTE

Notebook je vybavený najnovšou Wi-Fi 6 (802.11ax), takže môžete hrať s rovnakou rýchlosťou, akú by poskytovalo LAN pripojenie všade, kde je kompatibilné bezdrôtové pripojenie. Wi-Fi 6 zvyšuje rýchlosť aj efektivitu pripojení, lepšie sa hodí do preplnených priestorov, akými sú kaviarne či knižnice. Tiež znižuje latenciu, takže budete mať menšiu odozvu pri aktivitách, ktoré sú na pripojenie citlivé, ako je hranie hier online.

TAK ÚČINNÉ CHLADENIE

V extrémne tenkých notebookoch je veľmi náročné umožniť špičkovým komponentom dosahovať maximálny výkon. Využívanie inovatívnych riešení je nutné pre spoľahlivé zachovanie trvalého výkonu, preto značka ROG využíva filozofiu inteligentného chladenia, ktorá kombinuje tie pravé funkcie s nastavením systému k zabezpečeniu toho najlepšieho používateľského zážitku, nech už notebook využívate akokoľvek. Samočistiaci systém chladenia notebooku Zephyrus G14 zabraňuje hromadeniu prachu, ktorý by mohol inak ovplyvniť výkon v dlhodobom horizonte. V tenkom ráme tohto notebooku sa nachádza dvojica ventilátorov Arc Flow s 84 lopatkami, cez ktoré prúdi pôsobivý objem vzduchu. Softvér ROG Armoury Crate plynule prepína medzi prevádzkovými režimami a vylepšuje tak výkon aj hluk s ohľadom na danú úlohu.

rog_chlaad


TAK VŠESTRANNÝ

Vďaka širokej škále portov je notebook G14 skutočne flexibilný. Cez USB-C s podporou technológie DisplayPort 1.4 môžete pripojiť druhý displej pre efektívnejšiu prácu na niekoľkých úkonoch naraz. Sledujte filmy v rozlíšení 4K UHD cez pripojený monitor alebo k notebooku cez HDMI 2.0b pripojte projektor. Môžete k nemu pripojiť aj myš, herný ovládač, tablet na kreslenie a ďalšie periférie, ktoré vám kdekoľvek umožní hrať alebo kreatívne pracovať. Na notebooku nájdete aj 3,5mm audio konektor, takže nebudete potrebovať žiadne redukcie

rog_pporty


Ďalšie špecifikácie:
  • Kamera: Nie
  • Čítačka karIet: Nie
  • Čítačka otlačkov prstov: Nie
  • Podsvietená klávesnica: Áno
  • Numerická klávesnica: Nie
  • Touchpad: Áno
  • 1x USB 3.2 Gen 2 Type-C
  • 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A
  • 1x Type C USB 3.2 Gen 2 with Power Delivery, Display Port and G-Sync
  • 1x 3.5mm Combo Audio Jack
  • 1x HDMI 2.0b
  • LAN: nie
  • Označenie klávesnice: SK/CZ
  • Farba povrchu: Eclipse Gray
  • Hmotnosť a rozmery: 1,60 kg, 324mm x 220mm x 17,9 ~ 17,9mm




  • Parametre:
    Grafická karta NVIDIA® GeForce RTX™ 3060, 6GB GDDR6
    Pamäť: 8GB DDR4 on board + 8GB DDR4-3200 SO-DIMM
    Pevný disk: 1 TB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD
    Procesor AMD Ryzen™ 7 5800HS Processor 3.0 GHz (16M Cache, up to 4.3 GHz)
    Komunkácia Intel Wi-Fi 6(Gig+)(802.11ax) / Bluetooth 5.1 (Dual band) 2*2
    Operačný systém Windows 10
    Batéria 76WHrs, 4-cell Li-ion Battery Pack, 180W adapter, 6 mm
    Displej 14" FHD (1920x1080) 16:9, 144Hz, IPS-Level, Matný


    Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách